Σεμπαστιάνο Καράτσιολο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Sebastiano Caracciolo)
Sebastiano Caracciolo
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση1922
Θάνατος2013
Χώρα πολιτογράφησηςΙταλία (1946–2013)
Βασίλειο της Ιταλίας (1922–1946)
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΙταλικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητασυγγραφέας

Ο Σεμπαστιάνο Καράτσιολο (1922–2013) ήταν ένας σημαντικός Τέκτονας και Μαρτινιστής . Υπηρέτησε ως μέλος της διοίκησης του Τεκτονικού τάγματος Le Droit Humain στην Ιταλία, αλλά αργότερα αφοσιώθηκε στον Τύπο Misraim - Memphis. Το 1981 έγινε ο Κυρίαρχος Μέγας Γενικός Ιεροφάντης του Αρχαίου και Αρχέγονου Ανατολικού Τύπου Μισραΐμ και του Μέμφις διαδεχόμενος τον Γκαστόνε Βεντούρα . Επίσης, την ίδια χρονιά ανέλαβε και την Κυρίαρχη Μεγάλη Διδασκαλεία του Μαρτινιστικού Ταγματος.

Αναλυτικά:

Ο Sebastiano Caracciolo γεννήθηκε την 1-1-1922 και πέρασε στην Αιώνια Ανατολή την 4-4-2013. Υπηρέτησε από πολύ νωρίς τον Εσωτερισμό, εντασσόμενος στον Τεκτονισμό και τον Μαρτινισμό.

Το 1981 είχε διαδεχθεί την Μεγάλη Ιεροφανεία του Μισραΐμ Μέμφις από τον Gastone Ventura, καθώς και την Κυρίαρχη Μεγάλη Διδασκαλεία του Μαρτινιστικού Τάγματος.

Υπηρέτησε τον Παραδοσιακό Τεκτονισμό με πάθος, ενάντια στις δυνάμεις που πάντοτε, ακόμη και σήμερα προσπαθούν να τον συμβιβάσουν με το επίπεδο ενός σωματείου. Δεν συμβιβάσθηκε και συγκρούσθηκε όταν χρειάσθηκε για να διατηρήσει τον Παραδοσιακό χαρακτήρα των Μυητικών Οργανισμών.

Κέρδισε τον διεθνή σεβασμό για το έργο του και την προσήλωση στις αρχές του.

Έγραψε τα:

Η Ερμητική Παράδοση στον Ελευθεροτεκτονισμό

  • Η Γυναικεία Μύηση στον Τεκτονισμό
  • Ο Εσωτερισμός στον "Εμπορο της Βενετίας" του W.Shakespeare
  • Πληθώρα άρθρων στην έντυπη και μετέπειτα ηλεκτρονική έκδοση «Η Μυητική Αφύπνιση» καθώς και στην ηλεκτρονική έκδοση «ο Ερημίτης» του Ιταλικού Μαρτινιστικού Τάγματος