No Way Out (2007)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
No Way Out (2007)
Επίσημο
τραγούδι(α)
"Powetrip" από τους Monster Magnet
Πληροφορίες
ΕταιρείαWWE
ΣόουRaw
Smackdown!
ECW
Ημερομηνία18 Φεβρουαρίου, 2007
Προσέλευση14.000
ΑρέναStaples Center
ΠόληΛος Άντζελες, Καλιφόρνια
Χρονολογία Σόου Επί Πληρωμή
Royal Rumble (2007) No Way Out (2007) WrestleMania 23
No Way Out Χρονολογία
No Way Out (2006) No Way Out (2007) No Way Out (2008)

Το No Way Out (2007) ήταν το ένατο No Way Out [1] σόου επί πληρωμή που διεξάχθηκε από το World Wrestling Entertainment. Έγινε στις 18 Φεβρουαρίου του 2007, στο Staples Center στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και ήταν το τελευταίο σόου στο οποίο δεν υπήρχε παρουσία του σόου ECW.

Ο κύριος αγώνας ήταν ένα ματς που συμμετείχαν οι Άντερτέικερ και Μπατίστα από το Smackdown! και ο Τζον Σίνα με τον Σον Μάικλς από το Raw. Ο Σίνα με τον Μάικλς νίκησαν στον αγώνα όταν ο Σίνα εκτέλεσε την τελειωτική του κίνηση στον Άντερτέικερ. Ο βασικός αγώνας της κατώτερης κάρτας αγώνων ήταν ένα ματς που συμμετείχαν παλαιστές από δύο σόου. Η μία ομάδα αποτελούταν από τον Κρις Μπενουά και τους Χάρντις (Τζεφ και Ματ Χάρντι) και η άλλη από τους Εμ εν Εμ (Τζοέι Μέρκιουρι και Τζόνυ Νάιτρο) και τον Μόντελ Βοντέιβιους Πόρτερ. Το ματς νίκησαν οι Χάρντις με τον Μπενουά όταν ο τελευταίος υπέταξε τον Μέρκιουρι με την λαβή υποταγής του, το Crippler Crossface.

Ιστορίες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στο σόου πραγματοποιήθηκαν οκτώ αγώνες επαγγελματικής πάλης με προκαθορισμένα αποτελέσματα από την δημιουργική ομάδα του WWE. Στους αγώνες υπήρξαν παλαιστές που έπαιξαν τους χαρακτήρες τους σε καθορισμένες κόντρες που συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το σόου.

Ο Μπατίστα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Βαρέων Βαρών και ο παρτενέρ του Άντερτέικερ στο σόου

Η κύρια κόντρα για το No Way Out ήταν αυτή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Βαρέων Βαρών Μπατίστα (SmackDown!) και του παρτενέρ, του Άντερτέικερ (SmackDown!) αλλά και του Πρωταθλητή WWE Τζον Σίνα (Raw) και του Σον Μάικλς (Raw). Η έχθρα αυτή ξεκίνησε όταν ο Άντερτέικερ κέρδισε τον 2007 Royal Rumble αγώνα. Την επόμενη εβδομάδα σε ένα επεισόδιο του SmackDown!, η δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές απαίτησαν απάντηση για το ποιον από τους δύο ο Άντερτέικερ θα αντιμετώπιζε στην WrestleMania, αλλά ο Μάικλς παρενέβη καθώς ήθελε και αυτός απάντηση από τον Άντερτέικερ. Ενώ περίμεναν την απάντηση ο πρόεδρος του WWE Βινς ΜακΜάν έκανε μία εμφάνιση και ανακοίνωσε το ματς με τις ομάδες των Μπατίστα και Άντερτέικερ εναντίον των Τζον Σίνα και Σον Μάικλς για το No Way Out. Σε επεισόδιο του Raw στις 5 Φεβρουαρίου του 2007, ο Άντερτέικερ αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Βαρέων Βαρών Μπατίστα στην WrestleMania 23, στέλνοντας του παράλληλα ένα μήνυμα εκτελώντας του την χαρακτηριστική του κίνηση, το Chokeslam. Ο Μάικλς τότε έγινε ο πρώτος διεκδικητής του πρωταθήματος WWE του Σίνα νικώντας έναν αγώνα μεταξύ του ίδιου, του Ετζ και του Ράντυ Όρτον. Στο επεισόδιο του Raw στις 15 Φεβρουαρίου, οι Μάικλς, Σίνα, Άντερτέικερ και Μπατίστα τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Rated RKO (Ετζ και Ράντυ Όρτον), Μίστερ Κένεντι και τον Μόντελ Βοντέιβιους Πόρτερ, και κέρδισαν τον αγώνα. Ο Μάικλς με τον Σίνα έγιναν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Ομάδων στον δρόμο για το No Way Out. Στο επεισόδιο του SmackDown! στις 16 Φεβρουαρίου του 2007, η ομάδα του Άντερτέικερ με τον Μπατίστα νίκησαν αυτή των Rated RKO (Ετζ και Ράντυ Όρτον).

Ο Μπόμπι Λάσλεϊ, ο Πρωταθλητής ECW πριν το σόου

Η δεύτερη σημαντικότερη κόντρα στο No Way Out ήταν αυτή του Κρις Μπενουά και των Χάρντις (Τζεφ και Ματ Χάρντι) εναντίων του Μόντελ Βοντέιβιους Πόρτερ και των Εμ εν Εμ (Τζόι Μέρκιουρι και Τζόνι Νάιτρο). Η κόντρα ξεκίνησε λίγο μετά την επανένωση τον Εμ εν Εμ, και τον αγώνα τους με τους Χάρντις στο December to Dismember αλλά έχασαν. Συνέχισαν να παλεύουν σε επεισόδια του SmackDown!, Raw και ECW μέχρι που ο Μέρκιουρι υπέστη έναν αληθινά πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο. Στο επεισόδιο του Smackdown στις 15 Φεβρουαρίου, ο γενικός διευθυντής του SmackDown! Θίοντορ Λονγκ ανακοίνωσε ένα ματς με σκάλες εναντίων των ομάδων Πολ Λόντον και Μπράιαν Κέντρικ, Ντέιβ Τέιλορ και Γουίλιαμ Ρίγκαλ, Εμ εν Εμ και Χάρντις για το Ομαδικό Πρωτάθλημα WWE, αλλά η επίσημη σελίδα του WWE ανακοίνωσε το ματς των Χάρντις και του Μπενουά εναντίων τον Εμ εν Εμ και του Εμ Βι Πι, ενώ ο Πολ Λόντον και ο Μπράιαν Κέντρικ αντιμετώπισαν τους Ντους εν Ντόμινο σε ξεχωριστό ματς. Ο Μπενουά και ο Εμ Βι Πι εισήλθαν στον αγώνα χωρίς να έχουν κάποια κόντρα στο παρελθόν με τις ομάδες.

Η τρίτη κόντρα για το No Way Out ήταν αυτή του Κέιν και του Κινγκ Μπούκερ. Η έχθρα ξεκίνησε στον αγώνα Royal Rumble του 2007 όταν ο Κέιν απέκλεισε τον Μπούκερ από το ματς, αλλά εκείνος επέστρεψε στο ρινγκ και απέκλεισε τον Κέιν. Η έχθρα συνεχίστηκε στο επεισόδιο του SmackDown! στις 2 Φεβρουαρίου του 2007 όταν η τελετή Key to the City στο Χιούστον, Τέξας του Μπούκερ διακόπηκε από τον Κέιν που επιτέθηκε στον Κινγκ Μπούκερ. Συνέχισαν να κοντραρίζονται στις εβδομάδες πριν το No Way Out, και ο Θίοντορ Λονγκ έκανε ένα ματς στο No Way Out μεταξύ των δύο. Σε επεισόδιο του SmackDown! στις 16 Φεβρουαρίου του 2007, ο Κινγκ Μπούκερ κορόιδεψε την νέα ταινία του Κέιν, αλλά τράπηκε σε φυγή όταν ο Κέιν βγήκε προκειμένου να του επιτεθεί.

Η τέταρτη κόντρα στο No Way Out ήταν αυτή του Μπόμπι Λάσλει και του Μίστερ Κένεντι. Ξεκίνησε στις 16 Φεβρουαρίου σε επεισόδιο του SmackDown! όταν ο Λάσλεϊ έκανε μία γκεστ εμφάνιση για να επισκεφτεί τον Θίοντορ Λονγκ. Ο Μίστερ Κένεντι εξέφρασε την γνώμη του στον Λάσλεϊ, ότι δηλαδή τον έχει νικήσει και πριν και ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να το ξανακάνει. Ο Λονγκ τότε επισημοποίησε τον αγώνα μεταξύ των δύο παλαιστών στο No Way Out για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ECW αφού ήρθε σε επαφή με στελέχη του ECW.

Στο σόου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Άλλα ταλέντα που χρησιμοποιήθηκαν[2]
Role: Name:
Εκφωνητές Michael Cole
John "Bradshaw" Layfield
Hugo Savinovich (spanish)
Carlos Cabrera (spanish)
Συνεντεύξεις Kristal Marshall
Εκφωνητής

στο ρινγκ

Tony Chimel
Διαιτητές Charles Robinson
Jim Korderas
Chris Kay
Mickie Henson

Πριν αρχίσει η τηλεοπτική μετάδοση του σόου, έγινε ένα μη τηλεοπτικό ματς μεταξύ του Ρομπ Βαν Νταμ και του Σέλτον Μπέντζαμιν. Ο Ρομπ Βαν Νταμ επικράτησε αφού εκτέλεσε την τελειωτική του κίνηση, το Five-Star Frog Splash.

Τα ματς πριν την κύρια κάρτα αγώνων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο πρώτος αγώνας που μεταδόθηκε ήταν ο αγώνας με ομάδες τριών ατόμων μεταξύ της ομάδας των Χάρντις (Τζεφ και Ματ Χάρντι) και του Κρις Μπενουά εναντίον της ομάδας Εμ εν Εμ (Τζόι Μέρκιουρι και Τζόνι Νάιτρο) και του Μοντέλ Βοντέιβιους Πόρτερ. Το ματς ξεκίνησε με τον Εμ Βι Πι και τον Μπενουά, και ο τελευταίος πήρε νωρίς το προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του. Οι Χάρντις και ο Μπενουά διατήρησαν το πλεονέκτημα μέχρι την εμπλοκή των Εμ εν Εμ στον αγώνα. Η Εμ εν Εμ χτύπησαν παράνομα τους Χάρντις ενώ ο διαιτητής ήταν αφηρημένος. Τότε ο Μπενουά μπήκε στον αγώνα, και η Εμ εν Εμ προσπάθησε να του εκτελέσει την τελειωτική της κίνηση Snapshot. Ο Μπενουά όμως, αντέστρεψε την κίνηση, κλείδωσε το Crippler Crosσface στον Μέρκιουρι και πήρε την νίκη για την ομάδα του.

Το επόμενο ματς ήταν ένα Cruiserweight Open για το Πρωτάθλημα Cruiserweight του WWE. Το ματς ξεκίνησε με τον Σκότι Του Χότι εναντίον του Ντεβάρι, και ο Χότι απέκλεισε τον Ντεβάρι εκτελώντας του την τελειωτική του κίνηση. Ο Πρωταθλητής Cruiserweight, Γκρέγκορι Χελμς, μπήκε στον αγώνα και απέκλεισε τον Χότι αφού του έκανε την τελειωτική του κίνηση. Μετά στον αγώνα μπήκε ο Φουνάκι, αλλά ο Χελμς τον απέκλεισε με παράνομο τρόπο έπειτα από ένα Crossbody. Ο Σάνον Μουρ ήταν ο πέμπτος εισελθών στον αγώνα, αλλά αποκλείστηκε και αυτός από τον Χελμς. Ο έκτος συμμετέχων, Τζίμι Γουανγκ Γιανκ αποκλείστηκε και αυτός από τον πρωταθλητή, Γκρέγκορι Χελμς. Ο έβδομος συμμετέχων ήταν ο Τζέιμι Νομπλ και μοιράστηκε την τύχη των προηγουμένων του, καθώς αποκλείστηκε από τον πρωταθλητή. Όμως, ο όγδοος συμμετέχων, Τσάβο Γκερέρο νίκησε τον Χελμς και έγινε ο νέος Πρωταθλητής Cruiserweight του WWE.

Ο Γκρέγκορι Χελμς, ο Πρωταθλητής Cruiserweight του WWE πριν τον αγώνα

Ο τρίτος αγώνας ήταν ένας αναμειγμένος αγώνας με ομάδες μεταξύ του Φίνλεϊ και του Λιτλ Μπάσταρντ εναντίον του Μπούγκιμαν και του Λιτλ Μπούγκιμαν. Το ματς ξεκίνησε με τον Φίνλεϊ και τον Μπούγκιμαν όταν ο Λιτλ Μπάσταρντ κρύφτηκε κάτω από το ρινγκ. Ο Φίνλει πήρε το πλεονέκτημα εις βάρος του Λιτλ Μπούγκιμαν καθώς τον πέταξε έξω από τον ρινγκ, και ο Λιτλ Μπάσταρντ έκρυψε τον Λιτλ Μπούγκιμαν κάτω από το ρινγκ. Όταν ο Λιτλ Μπάσταρντ μπήκε επιτέλους στο ρινγκ, έτρεξε έξω από το ρινγκ υπό τον φόβο του Μπούγκιμαν, γεγονός που οδήγησε τον Μπούγκιμαν να τον κυνηγήσει γύρω από το ρινγκ. Αυτό αφαίρεσε την προσοχή του διαιτητή, επέτρεψε στον Φίνλεϊ να χτυπήσει τον Λιτλ Μπούγκιμαν με ένα ξύλο και να πάρει τελικά την νίκη.

Ο επόμενος αγώνας ήταν αυτός του Κινγκ Μπούκερ και του Κέιν. Το ματς ξεκίνησε με τον Κέιν να παίρνει το πλεονέκτημα έναντι του Μπούκερ, το οποίο διατήρησε στην αρχή του αγώνα. Ο Κέιν τότε επιχείρησε ένα Chokeslam, αλλά ο Μπούκερ αντέστρεψε την κίνηση σε ένα Scissor's Kick. Ο Κέιν, όμως, κατάφερε να αντιστρέψει αυτήν την κίνηση με ένα clothesline. Η Κουίν Σαρμέλ, που ήταν στο ρινγκ στην γωνία του Μπούκερ, αφαίρεσε την προσοχή του Κέιν και έτσι ο Μπούκερ τον χτύπησε από πίσω. Ο Κέιν όμως αντέδρασε εκτελώντας το chokeslam στον Μπούκερ, παίρνοντας παράλληλα και την νίκη.

Ο πέμπτος αγώνας ήταν ένας αγώνας με ομάδες για το Ομαδικό Πρωτάθλημα WWE μεταξύ των Ντους εν Ντόμινο και των πρωταθλητών, Πολ Λόντον και Μπράιαν Κέντρικ. Καμία ομάδα δεν είχε τον πραγματικό πλεονέκτημα έναντι της άλλης, όμως, η Ντους εν Ντόμινο πήραν το πλεονέκτημα, όταν επικεντρώθηκαν στο να κουράσουν τον Λόντον, μην επιτρέποντάς του να βάλει στον αγώνα τον παρτενέρ του. Ο Λόντον τελικά έβαλε μέσα τον Κέντρικ, και έπειτα, ο Ντόμινο επιχείρησε μία κίνηση στον αέρα από το τρίτο σχοινί. Αστόχησε και έτσι ο Κέντρικ έκανε το pin και οι Πολ Λόντον και Μπράιαν Κέντρικ παρέμειναν Ομαδικοί Πρωταθλητές του WWE.

Ο Τζον Σίνα και ο Σον Μάικλς, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Ομάδων και εκπρόσωποι του WWE Raw στο No Way Out

Ο έκτος αγώνας ήταν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ECW μεταξύ του πρωταθλητή Μπόμπι Λάσλεϊ και του Μίστερ Κένεντι. Κατά την είσοδο του Κένεντι στο ρινγκ, ο Λάσλει του επιτέθηκε στον διάδρομο, αναβάλλοντας την αρχή του αγώνα. Όταν ο Κένεντι και ο Λάσλεϊ μπήκαν στο ρινγκ, ο Κένεντι επιχείρησε πολλές λαβές υποταγής χωρίς αποτέλεσμα, αλλά συνέχισε να επιτίθεται στον Λάσλεϊ για να τον αποτρέψει από το να σηκωθεί. Ο Κένεντι βγήκε από το ρινγκ για να πάρει μία καρέκλα αλλά ο Λάσλεϊ του την πήρε και τον χτύπησε, προκαλώντας έτσι νίκη με αποκλεισμό υπέρ του Κένεντι. Ο Κένεντι όμως δεν κέρδισε τον τίτλο καθώς αυτός δεν μπορεί να αλλάξει χέρια με αποκλεισμό. Μετά τον αγώνα, ο Λάσλεϊ επιτέθηκε επανειλημμένα με την καρέκλα στον Κένεντι, με αποτέλεσμα να σπεύσουν η διαιτητές του WWE για να τον σταματήσουν.

Ο κύριος αγώνας της βραδιάς[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο κύριος αγώνας του No Way Out ήταν ένας αγώνας ομάδων με παλαιστές από τα σόου Smackdown! (Άντερτέικερ και Μπατίστα) εναντίων παλαιστών από το Raw (Τζον Σίνα και Σον Μάικλς), που ήταν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Ομάδων. Το ματς ξεκίνησε με τον Σίνα και τον Μπατίστα, με τον τελευταίο να παίρνει το πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου του. Ο Άντερτέικερ και ο Μπατίστα συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι έναντι των αντιπάλων τους, προτού τους ρίξουν έξω από το ρινγκ. Όταν ο Σίνα επέστρεψε στο ρινγκ, επιχείρησε να εκτελέσει την τελειωτική του κίνηση, το FU, στον Μπατίστα, αλλά ο Άντερτέικερ παρενέβη, επιτρέποντας έτσι στον Μπατίστα να εκτελέσει την τελειωτική του κίνηση στον Σίνα, το Batista Bomb, αλλά ο τότε ο Μάικλς παρενέβη. Ο Μπατίστα έκανε ένα Spinebuster στον Μάικλς και ο Σίνα εκτέλεσε ένα Chokeslam στον Μάικλς. Ο Άντερτέικερ προετοίμασε το Tombstone Piledriver στον Σίνα, αλλά ο Μπατίστα εκτέλεσε στον παρτενέρ του, τον Άντερτέικερ, ένα Spinebuster, φεύγοντας από το ρινγκ. Τότε ο Μάικλς και ο Σίνα εκτέλεσαν τις τελειωτικές τους κινήσεις στον Άντερτέικερ, το Sweet Chin Music και το FU αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να πάρουν την νίκη έπειτα από το pin του Σίνα στον Άντερτέικερ.

Εξέλιξη στα σόου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Μίστερ Κένεντι νικάει τον αγώνα με σκάλες Money in the Bank στην WrestleMania 23.

Μετά το No Way Out, ο Άντερτέικερ συνέχισε την κόντρα του με τον Μπατίστα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών. Στην WrestleMania 23 κέρδισε τον τίτλο από τον Μπατίστα. Ο Σον Μάικλς, όμως, απέτυχε να κερδίσει το Πρωτάθλημα WWE, καθώς έχασε από τον Σίνα στην WrestleMania 23.

Μετά την νίκη του Κέιν στο No Way Out έναντι του Κινγκ Μπούκερ, οι δύο συνέχισαν την κόντρα τους στο SmackDown! σε έναν προκριματικό αγώνα για τον αγώνα με σκάλες Money in the Bank σε επεισόδιο του SmackDown! στις 23 Φεβρουαρίου του 2007. Η έχθρα έληξε έπειτα από την νίκη του Μπούκερ και την πρόκρισή του στον αγώνα. Ο Κέιν ξεκίνησε έχθρα με τον Γκρέιτ Καλί, που του επιτέθηκε μετά τον αγώνα. Όμως, στην WrestleMania 23, ο Κέιν υπέστη ήττα από τον Γκρέιτ Καλί.

Μετά το No Way Out, οι Χάρντις προκρίθηκαν στον αγώνα με σκάλες Money in the Bank στην WrestleMania 23, αλλά απέτυχαν να κερδίσουν τον αγώνα. καθώς τον νίκησε ο Μίστερ Κένεντι. Ο Κρις Μπενούα και ο Εμ Βι Πι κοντραρίστηκαν για το Πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών του WWE και στον αγώνα τους στην WrestleMania 23 ο Μπενουά διατήρησε επιτυχημένα τον τίτλο του. Μετά από αυτό το γεγονός, η Εμ εν Εμ διαλύθηκαν καθώς ο Τζόι Μέρκιουρι αποχώρησε από το WWE στις 26 Μαρτίου του 2007. Μετά τον αποκλεισμό του στο No Way out, ο Μπόμπι Λάσλεϊ επιλέχθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ για να τον εκπροσωπήσει έναντι του επιλεγμένου από τον Βινς ΜακΜάν, Ουμάγκα, στην Μάχη των Δισεκατομμυριούχων σε ένα Hair vs Hair αγώνα. Ο Λάσλεϊ νίκησε τον αγώνα και έτσι ο Τραμπ ξύρισε το κεφάλι του ΜακΜάν.

Αποτελέσματα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αρ. Αποτελέσματα[3] Είδος Αγώνα Χρόνοι
1D Ο Ρομπ Βαν Νταμ νίκησε τον Σέλτον Μπέντζαμιν Κανονικός αγώνας Άγνωστος
2 Οι Χάρντις (Τζεφ και Ματ Χάρντι) με τον Κρις Μπενουά]) νίκησαν τους Εμ εν Εμ (Τζοέι Μέρκιουρι και Τζόνι Νάιτρο Κανονικός αγώνας ομάδων με συνολικά έξι άτομα 14:19
3 Ο Τσάβο Γκερέρο νίκησε τον Γκρέγκορι Χελμς (π), Σκότι Του Χότι, Ντεβάρι, Φουνάκι, Σάνον Μούρ, Τζίμι Γουαν Γιανγκ και Τζέιμι Νομπλ Cruiserweight Open για το Πρωτάθλημα Cruiserweight του WWE 14:11
4 Ο Φίνλεϊ και ο Λιτλ Μπάσταρντ νίκησαν τον Μπούγκιμαν και τον Λιτλ Μπούγκιμαν Αναμειγμένος αγώνας με ομάδες 06:44
5 Ο Κέιν νίκησε τον Κινγκ Μπούκερ (με την Κουίν Σαρμέλ) Κανονικός αγώνας 12:38
6 Οι Πολ Λόντον και Μπράιαν Κέντρικ (π) νίκησαν τους Ντους εν Ντόμινο (με την Τσέρι) Αγώνας με ομάδες για το Ομαδικό Πρωτάθλημα WWE 08:07
7 Ο Μίστερ Κένεντι νίκησε τον Μπόμπι Λάσλεϊ (π) μέσω αποκλεισμού Κανονικός αγώνας για το Πρωτάθλημα ECW 15:27
8 Ο Τζον Σίνα με τον Σον Μάικλς νίκησαν τον Άντερτέικερ με τον Μπατίστα Κανονικός αγώνας με ομάδες 22:09
  • (π) – αναφέρεται στον πρωταθλητή πριν τον αγώνα
  • Κ - υποδεικνύει ότι ο αγώνας δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «No Way Out (2007)» (στα αγγλικά). Wikipedia, the free encyclopedia. 2016-07-15. https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=No_Way_Out_(2007)&oldid=729956613. 
  2. «WWE No Way Out (2007) Results». Complete WWE.com. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 4 Μαρτίου 2016. Ανακτήθηκε στις 2 Μαρτίου 2008. 
  3. «WWE No Way Out (2007) Results». Complete WWE.com. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]