Missing Noir M

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το Missing Noir M (Χανγκούλ: 실종느와르 M) είναι νοτιοκορεάτικη αστυνομική σειρά μυστηρίου με πρωταγωνιστές τον Κιμ Κανγκ-γου και τον Παρκ Χι-σουν.[1][2] Μεταδιδόταν στο κανάλι ΟCN τα Σάββατο στις 23:00 για 10 επεισόδια από τις 28 Μάρτιο έως 30 Μαΐου το 2015.

Πλοκή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Γκιλ Σου-χιόν είναι (όπως περιγράφεται στην σειρά) ένα παιδί-θαύμα που άρχισε να σπουδάζει στο Χάρβαρντ από την ηλικία των 10. Στα 15 του, άρχισε να δουλεύει στη NASA και στα 18 του, στο FBI. Μυστηριωδώς αποφασίζει να γυρίσει στην Κορέα, όπου αναλαμβάνει να δουλέψει σαν αρχηγός σε μια ειδική ομάδα αγνοούμενων προσώπων που λύνει τις 1% πιο δύσκολες, άλυτες υποθέσεις αγνοουμένων προσώπων.

Συνάδελφός του είναι ο Ο Ντε-γιόνκγ , ένας υπαστυνόμος με πολλά χρόνια εμπειρίας στο πεδίο και δυνατό αίσθημα απονομής της δικαιοσύνης. Ο Σου-χιόν έχοντας μεγάλη αναλυτική ικανότητα και ο Ντε-γιόνγκ καθοδηγείται από το ένστικτό του. Σε αυτή τη σειρά συνδυάζονται αυτά τα δύο χαρακτηριστικά καθώς και το δυνατό αίσθημα απονομής της δικαιοσύνης, βάζουν στην φυλακή τους πιο σκληρούς εγκληματίες της χώρας.

Παρ' όλο που η σειρά είχε χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, πολλοί τηλεθεατές την ενέταξαν μέσα στις αγαπημένες τους σειρές.[εκκρεμεί παραπομπή]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Kim, Dong-joo (24 March 2015). "Park Hee Soon & Kim Kang Woo attend a new drama press conference". StarN News. Retrieved 2015-04-06.
  2. "Missing Noir M's not-so-friendly buddy cops". Dramabeans. 18 February 2015. Retrieved 2015-04-06