Μετάβαση στο περιεχόμενο

MediaWiki:Optin-improvements

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Τι έχει βελτιωθεί;

Βελτιωμένη πλοήγηση

Το νέο σύστημα πλοήγησης κάνει ευκολότερο να δείτε που είστε και τι κάνετε, όπως επίσης που μπορείτε να πάτε και πως να πάτε εκεί. Με το πλαίσιο αναζήτησης στην πάνω δεξιά γωνία, η λειτουργία αναζήτησης είναι ευκολότερο να βρεθεί και γρηγορότερο να χρησιμοποιηθεί.

Βελτιώσεις μπάρας επεξεργασίας

Νέα και βελτιωμένα εικονίδια κάνουν περισσότερο ξεκάθαρη ποιά ενέργεια κάνει κάθε εργαλείο. Επεκτεινόμενες ενότητες μειώνουν το βάρος ενώ διατηρούν τα λιγότερο χρησιμοποιούμενα εργαλεία μόλις ένα κλικ μακριά. Η ενότητα βοήθειας παραχωρεί γρήγηρη πρόσβαση σε μια αναφορά των κοινών χρήσεων της σύνταξης wiki.

Πως να συμμετάσχετε

Για να μάθετε περισσότερα για το εγχείρημα ή για να συμμετάσχετε, παρακαλούμε επισκεφτείτε το wiki της Usability Initiative. Εκεί θα βρείτε πληροφορίες για την δωρεά, την έρευνα, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη, και εκδόσεις βελτιώσεων. Για να κάνετε ερωτήσεις ή να αφήσετε γενικά σχόλια, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την σελίδα συζήτησης πρωτότυπων. Για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων θεμάτων, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τις σχετικές σελίδες συζήτησης. Αν βρείτε σφάλματα, παρακαλούμε αφήστε τα σχόλιά σας στην σελίδα συζήτησης της έκδοσης Acai ή χρησιμοποιώντας το Bugzilla. Ευχαριστούμε και ευελπιστούμε να σας ακούσουμε!