Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kisand

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ο Kisand είναι ένας 21χρονος καλλιτέχνης ραπ με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Με ρίζες βαθιά ριζωμένες στην trap μουσική, ο Kisand προτιμά να ταξινομεί τον ήχο του απλά ως ραπ, φέρνοντας μια μοναδική πινελιά στο είδος. Από το 2017, στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών, ο Kisand ακονίζει την τέχνη του, όχι μόνο ως ερμηνευτής αλλά και ως παραγωγός.

Βάσει της δουλειάς του

[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Με επτά χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό του, ο Kisand έχει καθιερωθεί ως ένας πολύπλευρος καλλιτέχνης. Όχι μόνο γράφει και ερμηνεύει τη δική του μουσική αλλά και την παράγει στο προσωπικό του στούντιο, δίνοντάς του τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο του ήχου του.

Το χαρακτηριστικό look του Kisand περιλαμβάνει μια μάσκα ολόκληρου προσώπου, προσθέτοντας έναν αέρα μυστηρίου στην προσωπικότητά του και αφήνοντας τη μουσική του να μιλήσει από μόνη της. Αυτός ο Θεσσαλονικιός συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της ραπ, συνδυάζοντας την ελληνική κληρονομιά του με σύγχρονους ήχους.

Είτε είστε μακροχρόνιος λάτρης της ραπ είτε είστε νέος στο είδος, το μοναδικό στυλ και η ικανότητα παραγωγής του Kisand προσφέρουν κάτι φρέσκο ​​για κάθε ακροατή.