Enfermeras

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το Enfermeras είναι μια κολομβιανή τηλεοπτική δραματική τηλεοπτική σειρά που παράγεται από την Ana María Pérez και έκανε πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου 2019 στο RCN Televisión.[1] Η σειρά εστιάζει στη ζωή πολλών νοσηλευτών, εστιάζοντας συγκεκριμένα στη ζωή της María Clara González (Diana Hoyos).[2]

Στις 3 Ιανουαρίου 2020 RCN Televisión επιβεβαίωσε ότι η σειρά ήταν για δεύτερη σεζόν.[3]

Πλοκή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η María Clara González (Diana Hoyos) εργάζεται ως επικεφαλής νοσοκόμων σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα νοσοκομεία της πόλης: την Santa Rosa. Η ζωή θα του φαινόταν να χαμογελάει αν δεν ήταν η μονοτονία στην οποία πέφτει ο γάμος του με τον Ρομάν, με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Την ημέρα της επετείου της, η Μαρία Κλάρα αποφασίζει να επιστρέψει τον σύζυγό της και διατηρεί ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να περάσει τη νύχτα μαζί του. Ωστόσο, ο Román υποφέρει από καρδιακή προσβολή στη σκηνή και μεταφέρεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να λάβει ιατρική βοήθεια. Η Μαρία Κλάρα περνά τη νύχτα στο πλευρό του. Την επόμενη μέρα, μια γυναίκα που ονομάζεται Paula φτάνει, συνοδευόμενη από τον μικρό της γιο, και λέει στη νοσοκόμα ότι είναι ο πρωτότοκος γιος του Román. Από εκεί, η Μαρία Κλάρα απογοητεύεται ολοένα και περισσότερο με τον σύζυγό της, σε σημείο προγραμματισμού του διαζυγίου τους.

Από την άλλη πλευρά, ένας νεαρός κάτοικος εσωτερικής ιατρικής φτάνει στο νοσοκομείο, ο γιατρός Carlos Pérez (Sebastián Carvajal), ο οποίος αμέσως έχει μια ειδική σχέση με τη María Clara, που αργότερα έγινε περισσότερο από φίλος. Ωστόσο, η σχέση τους θα καλυφθεί από πολλά εμπόδια, όταν η Maritza και ο Valeriano, η σύζυγος και ο πατέρας του Carlos, αντίστοιχα, ανακαλύψουν τι συμβαίνει μεταξύ τους. Επιπλέον, η εχθρότητα της Μαρίας Κλάρα με το αφεντικό Γκλόρια, η αντίθεση των παιδιών της στη νέα της αγάπη, η ταραχώδης επιχείρηση που εμφανίζεται στο νοσοκομείο εκ μέρους του Μανουέλ Κάστρο (Lucho Velasco), του επιστημονικού διευθυντή της και της εμφάνισης ενός νέου ατόμου στον Δρ. Η ζωή του Pérez θα κάνει τη ζωή τους να πάρει διαφορετικές κατευθύνσεις.

Συμμετοχή και χαρακτήρες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Diana Hoyos ως María Clara González
  • Sebastián Carvajal ως Carlos Pérez
  • Viña Machado ως Gloria Mayorga Moreno
  • Julián Trujillo ως Álvaro Rojas
  • Lucho Velasco ως Manuel Alberto Castro
  • Nina Caicedo ως Sol Angie Velásquez
  • Federico Rivera ως Héctor Rubiano "Coco"
  • María Manuela Gómez ως Valentina Duarte González
  • Cristian Rojas ως Camilo Duarte González

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «RCN estrena el 23 de octubre a las 10pm Enfermeras». produ.com (στα Ισπανικά). Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 27 Μαΐου 2020. Ανακτήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019. 
  2. «RCN alista estreno de nueva producción original: Enfermeras». todotvnews.com (στα Ισπανικά). Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 8 Οκτωβρίου 2019. Ανακτήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 2019. 
  3. «RCN alista nuevas producciones para este 2020». produ.com (στα Ισπανικά). Ανακτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2020.