Χρήστης:Ptokpa

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα][Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης είναι Χαλκιδαίος προπονητής, πρώην ποδοσφαιριστής. Γεννήθηκε στην Χαλκίδα στις 14/07/1970 και αγωνιζόταν στις θέσεις του Αμυντικού χαφ και Κεντρικού Αμυντικού.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Α.Ο.Ευρίπου το 1987 και συνέχισε στον Α.Ο. Χαλκίδα για μια δεκαετία παίζοντας στις εθνικές κατηγορίες της Β', Γ' και Δ' εθνικής.

Το 2007 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και απο τότε ασχολείται με την προπονητική δουλεύοντας αρχικά για 2 χρόνια στις Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της Εύβοιας όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μικτών ομάδων.

Στη συνέχεια εργάστηκε στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ όπου σαν νεοφώτιστος στην Α' κατηγορία της Εύβοιας τερμάτισε στην 4η θέση ενώ την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην Π.Α.Ε ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ στην FOOTBALL LEAGUE 2 και τις δύο επόμενες χρονιές στην FOOTBALL LEAGUE όπου για 3 χρόνια διατέλεσε βοηθός προπονητή δίπλα στον Αντώνη Πριόνα, στον Γιώργο Φοιρό, στον Βασίλη Βούζα, στον Γιώργο Βαζάκα και στον Νίκο Παντέλη και σαν υπηρεσιακός προπονητής σε μερικά παιχνίδια. Και τις 3 αυτές χρονιές ήταν πρώτος προπονητής στην ομάδα U21 του συλλόγου.

Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης το 2013 μετακομίζει σαν πρώτος προπονητής στην ομάδα που αναδείχθηκε σαν ποδοσφαιριστής, στον Α.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ και στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ και την επόμενη χρονιά επιστρέφει στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ έχοντας παράλληλα και το χρίσμα του Περιφερειακού προπονητή Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων όπου καταφέρνει να αποσπάσει 2 χάλκινα μετάλλια στα τελικά του πρωταθλήματος με τις ομάδες των Νέων και Παίδων.

Επόμενοι προπονητικοί σταθμοί του είναι ο Α.Ο.ΑΥΛΙΔΑΣ, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, η ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ για την Α' Κατηγορία Ευβοίας και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΩΠΙΑΣ για την Α' Κατηγορία Βοιωτίας.

To 2016 εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας.

Είναι κάτοχος διπλωμάτων UEFA B' και UEFA A'.

Προσωπική σελίδα : www.ptokpasidis.gr