Χρήστης:Micheleilgreco

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Βαβέλ
el Αυτός ο χρήστης έχει ως μητρική γλώσσα την Ελληνική.
it Questo utente ha per lingua madre l' italiano.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
Αναζήτηση χρηστών ανά γλώσσα
Flag of Italy.svg Αυτός ο χρήστης μένει στην Ιταλία.
Firefox logo, 2019.svg Αυτός ο χρήστης συνεισφέρει χρησιμοποιώντας Firefox.Micheleilgreco, δικτυακό όνομα του Μιχαήλ Κουκούση.

Γεννημένος στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το 1976.
Πανεπιστημιακές γνώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εγγεγραμμένος απο το 1995 στο πανεπιστήμιο της Bologna (Ιταλία), συγκεκριμένα στο τμήμα Lettere e Filosofia (Φιλολογία και Φιλοσοφία) στο τμήμα του D.A.M.S. - Discipline dell'Arte, della Musica e dello Spettacolo (Επιστήμες Τέχνης, Μουσικής και Θεάματος), κλάδος Μουσικής.


Υπολογιστές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ασχολούμαι με υπολογιστές απο μικρή ηλικία, αρχικά με μια Amiga 500, για να περάσω στις πρώτες εμπειρίες απομακρυσμένης σύνδεσης με την βοήθεια ενός μόντεμ 1200 Baud (!) και έναν υπολογιστή 8086 με συνεπεξεργαστή. Έπειτα το πέρασμα στην Amiga 500, και οι πρώτες εμπειρίες 4096 χρωμάτων... Και μετά: 486, Pentium II, Pentium III...

Προχωρημένος χρήστης GNU/linux, προχωρημένος χρήστης Windoze (αλλά παρατημένα εδώ και καιρό, και πάλι καλά γιατί βαρέθηκα τους ιούς και τα προβλήματα ασφαλείας...)


Μουσική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αν και το κύριο μουσικό μου όργανο είναι τα κρουστά - και συγκεκριμένα τα ντράμς - έλαβα μαθήματα Αρμονίας, Ιστορίας της Μουσικής, Σολφέζ, Ντικτέ, κιθάρας τζαζ, πιάνου και κοντραμπάσου σε διάφορα ωδεία (μεταξύ Τρικάλων και Θεσσαλονίκης...)


Άλλα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Θα γίνουνε, ελπίζω!