Χρήστης:Kostasstorm/πρόχειρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καταγωγή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Έλκει την καταγωγή του από την Άνω Ποταμία Ευβοίας και τον Βόλο. Είναι απόγονος του Χατζηγιάννη Μέξη πρόκριτου των Σπετσών και μέλους της Φιλικής Εταιρείας.

Σπουδές και εργασία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές του στον Βόλο. Απέκτησε την τέχνη της γουνοποιίας και εργάστηκε ως γουναράς σε κατάστημα για περίπου 10 χρόνια. Κατόπιν άνοιξε το δικό του κατάστημα ραφής και πώλησης γουναρικών και δερματίνων ενδυμάτων. Συνεργάστηκε με γνωστούς οίκους, όπως, Harley-Davidson, Schott και Redskins, και στην συνέχεια μέσα από προσωπικά του προβλήματα τριχόπτωσης, γυροειδούς αλωπεκίας και αυχενικών πόνων αφιέρωσε την χρόνο του στην έρευνα και μελέτη της τριχόπτωσης και άλλων δερματικών διαταραχών. Μετά από πολυετή έρευνα κατέληξε σε μία φόρμουλα η οποία είχε αποτελέσματα και σταδιακά επισημοποίησε και κατοχύρωσε την ιδέα του. Η ιδέα της καλλυντικής λοσιόν κατά της αλωπεκίας και της ξηροδερμίας και άλλων σχετικών διαταραχών πιστοποιήθηκε με την αποκόμιση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που απέκτησε και μέσω κλινικών μελετών και ασχολείται μέχρι σήμερα με αυτή, την οποία διαθέτει από την ιστοσελίδα του.

Διπλώματα – Πιστοποιητικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Είναι κάτοχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από την Ελλάδα, την Αμερική [1] και την Ευρώπη [2]. Οι κλινικές μελέτες, όσον αφορά την λοσιόν του έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Παβίας στην Ιταλία στον οποίο το προϊόν εξετάστηκε όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του [3]. Φέρει επίσης την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων και του FDA (Food and Drug Administration).

Περεταίρω έρευνα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Συνεργάστηκε με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στην ανεύρεση επιπλοκών της τριχόπτωσης και της φαλάκρας στην υγεία τις οποίες επιβεβαίωσαν κλινικές μελέτες από επιστήμονες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ σύμφωνα με την διεθνή βάση δεδομένων MedlinePlus (1966 - 2003). Το προϊόν που παράγει έχει παρουσιαστεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο όπως Νετ, Mega, Αντ1, Ελευθ.Τύπο, Vita, Men’s Health ενώ το πελατειακό του κοινό το υποδέχτηκε με μεγάλη ανταπόκριση.


Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

_________________________________________________

Έλληνας εφευρέτης καλλυντικής λοσιόν κατά της αλωπεκίας.

Διπλώματα – Πιστοποιητικά[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Είναι κάτοχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας από την Ελλάδα, την Αμερική [4] και την Ευρώπη [5]. Οι κλινικές μελέτες, όσον αφορά την λοσιόν του έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Παβίας στην Ιταλία στον οποίο το προϊόν εξετάστηκε όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του με επιτυχία [6]. Φέρει επίσης την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων και του FDA (Food and Drug Administration).

Περεταίρω έρευνα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Συνεργάστηκε με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στην ανεύρεση επιπλοκών της τριχόπτωσης και της φαλάκρας στην υγεία τις οποίες επιβεβαίωσαν κλινικές μελέτες από επιστήμονες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ σύμφωνα με την διεθνή βάση δεδομένων MedlinePlus (1966 - 2003).

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]