Χρήστης:Gresa Mehilli/πρόχειρο/Λάρα Στόουν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αυτή η σελίδα είναι ένα πρόχειρο του χρήστη Gresa Mehilli. Εξυπηρετεί ως χώρος δοκιμών και ανάπτυξης σελίδων της Βικιπαίδειας και δεν είναι εγκυκλοπαιδικό λήμμα.


 Διαγραφή αυτού του προχείρου 

1. Αντιγράψτε αυτό: #ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ [[Χρήστης:Gresa Mehilli/πρόχειρο]]
2. Κάντε κλικ εδώ
3. Κάντε το επικόλληση στην αρχή της σελίδας
4. Πατήστε «Δημοσίευση»

Η Λάρα Στόουν

Η Λάρα Στόουν (γεννημένη 20 Δεκεμβρίου του 1983)είναι μοντέλο από την Ολλανδία.[1]

Πρώτα χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Στόουν είναι γεννημένη σε μια μικρή πόλη της Ολλανδίας , Μιέρλο, απο Ολλανδή μητέρα και Άγγλο πατέρα. Την ανακάλυψαν στο μετρό στο Παρίσι ενώ ήταν διακοπές με την οικογένειά της σε ηλικία 12 ετών και πήρε μέρος στον διαγωνισμό Elite Model Look[2] το 1999 σε ηλικία μόλις 15 ετών. Αν και δεν κέρδισε στον διαγωνισμό εντυπωσίασε τα στελέχη του Elite και ξεκίνησε το μόντελινγκ υπογράφοντας με το πρακτορείο μοντέλων Elite[3] .

Πορεία στο μόντελινγκ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

2006-2008

Άφησε το Elite και υπέγραψε με το πρακτορείο IMG Models[4] παγκοσμίως to 2006. τον Ιανουάριο έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα όταν ο Riccardo Tisci την έβαλε να περπατήσει για τα couture shows του Οίκου Givenchy στο Παρίσι. Αργότερα την ίδια χρονιά ήταν exclusive για τον Calvin Klein .Το 2007 ήταν ακόμη πιο τυχερό μετά την φωτογράφισή της Bardot-like στο τεύχος Μαρτίου της Γαλλικής Vogue όπου μετά φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο Απριλίου του ίδιου περιοδικού. Η fashion critic των New York Times, Cathy Horyn της έδωσε τον τίτλο του 'αντι- μοντέλου' στο blog της On The Runway Blog περιγράφοντάς την ως ένα μη τυπικό μοντέλο με το κενό στα μπροστινά της δόντια , την έκπληκτη έκφρασή της και το 'αβοήθητο' περπάτημα της το οποίο θα μπορούσε να οφείλεται στο νούμερο παπουτσιού της 7-τα παπούτσια πασαρέλας είναι τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερα. Όλα αυτά οδήγησαν στο να την κατατάξει το New York Magazine στο νούμερο 2 στην στήλη τους 'Top Ten Models to Watch' στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η Στόουν έχει ανοίξει τα shows των οίκων Giles DeaconIsabel MarantChristopher KaneFendi,  MaxMara και έχει κλείσει τα shows των οίκων  ChanelDieselMarc JacobsStella McCartney και Balmain. Υπήρξε επίσης 'semi-exclusive' για τον οίκο Prada το οποίο σημαίνει πως δεν μπορούσε να περπατήσει για άλλον οίκο στο Fashion Week της Νέας Υόρκης ή του Μιλάνου πριν το show του οίκου Prada.

Ανάμεσα στις καμπάνιες που συμμετείχε την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2008 ήταν των GivenchyBelstaffJust Cavalli, και H&M. Ανάμεσα στις καμπάνιες που συμμετείχε τον Φθινόπωρο/χειμώνα 2008

Εργογραφία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • τίτλος. 
  • τίτλος. 

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Lara Stone - Fashion Model - Profile on New York Magazine». nymag.com (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2017. 
  2. «Elite Model Look» (στα αγγλικά). Wikipedia. 2017-02-08. https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Elite_Model_Look&oldid=764290592. 
  3. «Elite Model Management» (στα αγγλικά). Wikipedia. 2017-01-26. https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Elite_Model_Management&oldid=762071039. 
  4. «IMG Models» (στα αγγλικά). Wikipedia. 2017-02-12. https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=IMG_Models&oldid=765125077. 

Βιβλιογραφικές πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • τίτλος. 
  • τίτλος. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]