Χρήστης:Giqrgos69420/πρόχειρο/Ακάτσουκι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αυτή η σελίδα είναι ένα πρόχειρο του χρήστη Giqrgos69420. Εξυπηρετεί ως χώρος δοκιμών και ανάπτυξης σελίδων της Βικιπαίδειας και δεν είναι εγκυκλοπαιδικό λήμμα.


 Διαγραφή αυτού του προχείρου 

1. Αντιγράψτε αυτό: #ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ [[Χρήστης:Giqrgos69420/πρόχειρο]]
2. Κάντε κλικ εδώ
3. Κάντε το επικόλληση στην αρχή της σελίδας
4. Πατήστε «Δημοσίευση»

(暁, Aκάτσουκι, κυριολεκτική έννοια: Αυγή ή ημέρα)

Η Ακάτσουκι ήταν μια ομάδα shinobi[1] που υπήρχε έξω από το συνηθισμένο σύστημα κρυφών χωριών[2]. Κατά τη διάρκεια αρκετών δεκαετιών, η Ακάτσουκι πήρε διάφορες μορφές και καθοδηγήθηκε από διαφορετικά άτομα. Παρόλο που κάθε επανάληψη θεωρείται είτε ανατρεπτικό είτε εγκληματικό, όλοι επιδιώκουν να κάνουν τον κόσμο μια καλύτερη θέση με τα δικά τους μέσα. Κάθε Akatsuki τείνει να έχει πολλαπλά κορδόνια σε όλο τον κόσμο, απρόσιτα είτε λόγω της απόστασης είτε των διαφόρων μέτρων ασφαλείας που τα προστατεύουν.

Ιστορία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η αρχική ιδέα της Ακάτσουκι σχεδιάστηκε από τον Μαύρο Ζέτσου[3] ως μέρος του σχεδίου του να αναβιώσει τη μητέρα του, αν και είχε προβλεφθεί ότι η ιδέα δημιουργίας της Ακάτσουκι ήταν του Μάνταρα Ουτσίχα.[4] Η Ακάτσουκι τελικά ιδρύθηκε από τον Γιάχικο[5] και τους δυο παιδικούς του φίλους τον Νάγκατο[6] και την Κόναν[7] κατά τη διάρκεια του τρίτου παγκοσμίου πόλεμου shinobi.[8] Ως πολίτες του χωριού κρυμμένο στην βροχή (Amegakure) αφού είχαν μείνει ορφανά από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο shinobi οι τρεις τους αποφάσισαν να φτιάξουν την Ακάτσουκι με τρόπο να φέρουν ειρήνη στην πατρίδα τους, η οποία ήταν πολύ συχνά πιασμένη στην διασταύρωση των πολλών συγκρούσεων τον πέντε μεγάλων shinobi χωρίων. Με το πέρασμα του χρόνου οι, οι τρεις του προσεγγίστηκαν από τον Τόμπι[9] ο οποίος τους παρουσιάστηκε ως Μάνταρα Ουτσίχα. O Τόμπι τους είπε πως ο Νάγκατο ήταν η μετεμψύχωση του Sage των έξι μονοπατιών[10] και ήθελε να του μάθει να ελέγχει την δύναμη του Ρίνεγκαν[11], αν και ο Γιάχικο τον απέσυρε και τον ώθησε να παραμερίσει την προσφορά του. Ωστόσο αργότερα ο Τόμπι ισχυριζόταν ότι αυτός έδωσε την ιδέα στον Γιάχικο να φτιάξει την Ακάτσουκι, άγνωστο για τον Νάγκατο και την Κόναν. Η επιθυμία της Ακάτσουκι για το τέλος του πολέμου προσέλκυσε πολλούς συναδέλφους νίντζα του χωρίου που ήταν κρυμμένο στην βροχή στην αιτία τους και, με την πάροδο του χρόνου, τα λεφτά εκμεταλλεύσεών τους άρχισαν να ταξιδεύουν πέρα ​​από τα σύνορα του χωριού . Η πρώιμη φήμη της Akatsuki οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στην ηγεσία του Yahiko και στο φυσικό του χάρισμα, που κράτησε την ομάδα ενωμένη και τους ώθησε να επιμείνουν παρά τις δυσκολίες του στόχου τους. O Yahiko, ωστόσο, θεωρούσε τον εαυτό του ως απλώς έναν διαμεσολαβητή για το Nagato, ο οποίος τελικά θα ήταν η πραγματική πηγή της παγκόσμιας ειρήνης εξαιτίας του Rinnegan του. Ο ηγέτης της Ame, Hanzō[12], γνώρισε επίσης την Akatsuki και τον αντιλαμβανόταν ως απειλή για την κυριαρχία του, μια πίστη που ενθάρρυνε ο Danzo Shimura[13] στο anime. Ο Hanzō πλησίασε την προσφορά Akatsuki για να τους βοηθήσει να προχωρήσουν στην ειρήνη μεταξύ των Konohagakure[14], Iwagakure[15] και Sunagakure[16]. Όταν ο Yahiko, ο Nagato και ο Konan έφτασαν να συναντηθούν μαζί του, ενέπιπταν όμως από τους άνδρες του Hanzō και μέλη της ρίζας του Danzō, που πήραν τον όμηρο Konan και ανάγκασαν τον Yahiko να αυτοκτονήσει για να τη σώσει. Ενθουσιασμένος από το θάνατο του Yahiko, ο Nagato κάλεσε το δαίμονα άγαλμα του εξωτερικού μονοπατιού και το χρησιμοποίησε για να σφαγιάσει τους επιτιθέμενους, αν και ο ίδιος ο Hanzō δραπέτευσε.

Τίτλος ενότητας[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

κείμενο


Το λήμμα τελειώνει εδώ.

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]


Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. οι σινόμποι ειναι ιαπωνέζοι νιντζα
  2. τα κρυφά χωριά είναι τα χωριά που κρύβονται οι νίντζα για να παραμένουν κρυμμένοι από τους εχθρούς και τους απλούς ανθρώπους
  3. «Black Zetsu». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020. 
  4. «Madara Uchiha». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020. 
  5. «Yahiko». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020. 
  6. «Nagato». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020. 
  7. «Konan». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020. 
  8. «Shinobi». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020. 
  9. «Tobi (Zetsu)». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020. 
  10. «Six Paths Sage Mode». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020. 
  11. «Rinnegan». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2020. 
  12. «Hanzō». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020. 
  13. «Danzō Shimura». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020. 
  14. «Konohagakure». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020. 
  15. «Iwagakure». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020. 
  16. «Sunagakure». Narutopedia (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020. 

Βιβλιογραφικές πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • τίτλος. 
  • τίτλος. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]