Χρήστης:Giorgostriantafyllou

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Γεώργιος Ν. Τριανταφύλλου

Αχ ελλάδα !
Καλώς ήλθες στο προφίλ μου αγαπητέ , μελετητή της Βικιπαίδεια Εδώ μπορείς να ξαποστάσεις απο τη σκληρή μελέτη που έριξες όλη τη ζωή σου στη Βικιπαίδεια. Ελπίζω να νιώθεις υπερήφανος που βρίσκεσαι στη σελίδα του καλύτερου (Είμαι ψωνάρα το ξέρω) διορθωτή αλλά και αρθρογράφου της βικι (τα λέω για να τονώνω την αυτοπεπείθηση μου). 

Ελλάδα αχ , Ελλάδα μου οι περισσότερες επεξεργασίες μου και δημοσιεύσεις αφορούν την Ελλαδίτσα μας !!! Αυτοπροσδιορίζομαι ως επιστάτης της πολιτικής σκοινής της Ελλάδας γενικά , της πολιτικής στην Ελληνική Βικιπαίδεια,γενικά είμαι άτομο που λατρεύει την πολιτική, και θέλει να συνεισφέρει στο καλύτερο της εικόνας της ☻αν και δεξιόμουτρο επιδιώκω να έχουν όσο καλύτερη εικόνα γίνεται όλα τα κόμματα, πολιτικοί κλπ ώστε να διευκολύνω τους συμπολίτες μου να κατασταλάξουν άποψη στη πολιτική (χα χα οτι μπορώ και εγώ). Βέβαια βάζω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να σας βοηθάω να εμπλουτίζετε το λεξιλόγιο σας και να αποκτήσετε φανταστικό λέγειν (σαν το δικό μου) με τις διορθώσεις μου σε σελίδες οι οποίες έχουν ανάρμοστες και πάρα πολύ τυπικές λέξεις , είπαμε μην το παρακάνουμε κιόλας δεν γίνεται να αποκαλέσουμε το Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Τρανός της χώρας .. που λέει ο λόγος.έχουμε να πούμε και άλλα πολλά ας μην μείνουμε μόνο στην Ελλαδάρα μας .

Attenzione La spirito !!☠️☠️☠️

Λίγα λόγια για μένα..[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σίγουρα θα θέλατε να μάθετε το τρόπο ζωής του πιο High , επιστάτη της βίκι (ξαναλέμε αυτοπροσδιορίζω) και πως είναι η καθημερινότητα αυτού ο οποίος διορθώνει τα ορθογραφικά που συναντάει στη βικι κλπ,κλπ! Είμαι νιάτο , ατίθασο νιάτο... είμαι μόλις 15 ετών και αγαπάω τόσο πολύ τη μόρφωση , την ορθογραφία και εξυπακούεται πως λατρεύω όλες τις πηγές γνώσης. Ασχολούμαι πολύ με τη πολιτική τόσο που δεν θα έπρεπε για την ηλικία μου, όμως πιστεύω πως θα μου εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον.Είμαι πολύγλωσσος γενικά αγαπάω ότι έχει σχέση με τη πάρλα...χα χα ! Φίλος της τεχνολογίας (εώς και παρεξήγηση) και λατρεύω το μέλι.