Χρήστης:Dyon

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
um

Δύονβελε του Κιοξ ή Δύον. Παρά τις πληροφορίες που έχω περιγράψει εδώ και κατά τη γνώμη μου, πιστεύω ότι τα μόνα δεδομένα που αφορούν την ανωνυμία μου είναι το όνομα και την ηλικία μου, δεδομένου ότι τα άλλα στοιχεία σχετικά με περσόνα μου αντανακλάται άμεσα ή έμμεσα. Μπορώ να αναγνωρίσω ως Αμερικανός με αναφορά στην ήπειρο καταγωγής, ένας καθοριστικός παράγοντας για μένα, δεν το κάνουν για λόγους εθνικιστικούς ή παρόμοια.

Ιδεολογία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εγώ ο ίδιος δηλώνει άθεος, όπως και μια αριστερή ιδεολογία κυρίως. Επέλεξα για κατ επιλογήν μοναρχία και μια κατάσταση στην οποία υπάρχει πραγματική ισότητα μεταξύ των ανθρώπων και της μοναρχίας. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο πατριωτισμός και εθνικισμός ευθύνονται για τους πολέμους και καταπιεστικά καθεστώτα. Υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και των λεσβιών, διότι όλοι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαίωμα, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό μας.

Γλώσσες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Από περιέργεια, έχω μελετήσει κάποια πορτογαλικά και γερμανικά, ένα κομμάτι της ελληνικής και της Ιταλίας, και κάποια άλλη γλώσσα. Επιπλέον, στον ελεύθερο χρόνο που έχω, δουλεύω σε μια τεχνητή γλώσσα ως πρακτική άσκηση από τις γλώσσες που έχω γνώσεις και να τις κατανοήσουμε καλύτερα. Ένα παράδειγμα αυτής της γλώσσας είναι σε παρένθεση κάτω από την εικόνα.