Χρήστης:BIG JL 8/πρόχειρο/Λέγκο Νιτζάγκο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αυτή η σελίδα είναι ένα πρόχειρο του χρήστη BIG JL 8. Εξυπηρετεί ως χώρος δοκιμών και ανάπτυξης σελίδων της Βικιπαίδειας και δεν είναι εγκυκλοπαιδικό λήμμα.


 Διαγραφή αυτού του προχείρου 

1. Αντιγράψτε αυτό: #ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ [[Χρήστης:BIG JL 8/πρόχειρο]]
2. Κάντε κλικ εδώ
3. Κάντε το επικόλληση στην αρχή της σελίδας
4. Πατήστε «Δημοσίευση»

λογότυπο

Το Λέγκο Νιτζάγκο είναι μία σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές 6 νίντζα (που τους έχει δοθεί η δύναμη να μπορούν να δαμάσουν ένα από τα στοιχεία της φύσης).

Οι νίντζα προστατεύουν την πόλη τους απ' την απόλυτη καταστροφή, άλλοτε από σκελετούς άλλοτε από ανθρωπόμορφα φίδια και γενικά απ' τους πιο τρελούς κακούς.Και πολεμάνε με ένα σύνθημα:"Οι νίντζα δεν τα παρατάνε!"


Σεζόν[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

1. Skullkin[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εχθροί των νίντζα: στρατός σκελετών ονόματι skullkin, Garmadon, Samukai

Έτος δημιουργίας: 2011

Περιγραφή: Τέσσερις νίντζα (Kai,Zane,Jay,Cole) πολεμάνε έναν στρατό από σκελετούς τους οποίους έφερε στην επιφάνεια ο μοχθηρός άρχοντας Garmadon.

2. Rice of the spinjitsu master[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εχθροί των νίντζα: ανθρωπόμορφα φίδια (Σερπατίνοι),άρχοντας Garmadon (με και χωρίς τον Overlord),Μέγας Καταβροχθέας,πέτρινος στρατός

Έτος δημιουργίας:2012

Περιγραφή: Αφού νίκησαν τους σκελετούς οι νίντζα στρέφονται στους Σερπατίνους τους οποίους ελευθέρωσε ο γιος του άρχοντα Garmadon, ο Lloyd Garmadon. Μετά απ' την απελευθέρωσή τους οι Σερπατίνοι για την κακή συμπεριφορά του Lloyd στρέφονται εναντίον του και πάνε με τον μπαμπά του, ο Lloyd ζητάει βοήθεια απ' τους νίντζα και εκείνοι τον παίρνουν στην πλευρά τους και ξεκινάει η εκπαίδευση για να γίνει ο πράσινος νίντζα, ένας θρυλικός πολεμιστής που θα δώσει πολλές μάχες για να εξασφαλίσει την μοίρα του Ninjago. Ο Pythor (Πύθωνας) στρατολογεί τους Σερπατίνους πριν από τον Garmadon και συλλέγει τα 4 δόντια του Μέγα Καταβροχθέα και τα βάζει στο άγαλμά του αλλά απογοητεύεται όταν καταρρέει το άγαλμα, τότε συνειδητοποιεί πως το ερπετό ήταν πιο μεγάλο απ' όσο νόμιζε και αυτό επειδή ήταν από κάτω τους! Ο Garmadon καταστρέφει τον Καταβροχθέα και στρατολογεί τους Σερπατίνους. Ο Garmadon σε αναζήτηση του σκοτεινού νησιού παίρνει μαζί του τους Σερπατίνους και εκείνοι τον ρίχνουν στη θάλασσα (πηγαίνανε πετώντας) και γυρίζουν πίσω, ο Garmadon τυχαία βρίσκει αυτό που έψαχνε και εκεί ανακαλύπτει έναν αρχαίο κακό, τον Overlord, εν το μεταξύ ο Lloyd γνωρίζει την μαμά του, τη Misaco. Στο Ninjago το δηλητήριο του Καταβροχθέα ζωντανεύει τον πέτρινο στρατό ο οποίος στο σκοτεινό νησί βοηθάνε τον Overlord όπου εκεί ενώνεται με τον Garmadon και μαζί πάνε στο Ninjago για να το κατακτήσουν. Στην τελική μάχη ο Garmadon-Overlord γίνεται ένας γιγάντιος δράκος και ο Lloyd χρυσός νίντζα και μετά απ' τη μάχη τους ο Lloyd μιλάει στον πατέρα του και τον κάνει καλό. Μετά από μία μεγάλη έκρηξη ο Overlord χάνεται και ο Garmadon γίνεται πάλι άνθρωπος.

3. Rebooted[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εχθροί των νίντζα: στρατός ρομπότ (Nindroid),Pythor,Overlord

Έτος δημιουργίας: 2014

Περιγραφή:

4. Tournement of elements[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εχθροί των νίντζα:Master Chen, στρατός φιδιών (Anakondrai)

Έτος δημιουργίας:2015

Περιγραφή: Μετά την εξαφάνιση του Zane οι νίντζα προσπαθούν να επανενωθούν και πάνε για να μιλήσουν στο μαγαζί νουντλς του Master Chen. Λίγο αφού κάθισαν σε ένα τραπέζι τρεις μυστηριώδεις άντρες μπήκαν μέσα και θα λήστευαν το μαγαζί αλλά μόνο για να τους κυνηγήσουν μέχρι ένα σημείο ώστε να αφήσουν ένα μήνυμα από τον ίδιο τον Master Chen που λέει ότι για να βρούνε τον φίλο τους πρέπει να πάνε σε ένα μυστηριώδες νησί όπου εκεί θα παλέψουν με αντιπάλους με δυνάμεις σαν των νίντζα. Η πρόσκληση επίσης έλεγε ότι για να πάνε στο νησί πρέπει να πάνε σε ένα λιμάνι χωρίς όπλα και μόνοι. Για να ξεφύγουν από την ερώτηση του Garmadon που πάνε αυτοί είπανε "για ψάρεμα" αλλά όταν δεν πήραν μαζί τους εξοπλισμό τους ακολούθησε μέχρι το λιμάνι μαζί με τους άλλους άρχοντες των στοιχείων και πήγε μαζί τους στο νησί του Chen όπου εκεί τους υποδέχτηκαν με χαρά ο Chen και υπηρέτες του. Μετά μπήκαν στον ναό και τους είπαν τους κανόνες του τουρνουά αφού τους σύστησε και πως κανένα παιχνίδι δεν θα είναι ίδιο με κάποιο άλλο και μετά τους έδειξε τα δωμάτιά τους. Την επόμενη μέρα άρχισαν τα παιχνίδια. Στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε να βρούνε και να πάρουνε μία σμαραγδένια λεπίδα για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Τέλος έχασε ο Karlof, ο άρχοντας του μετάλλου. το βράδυ οι νίντζα μαζεύτηκαν στο δωμάτιο του Kai για να μιλήσουν όταν ο Cole βρήκε ένα μυστικό πέρασμα πατώντας το μαξιλάρι του. Τότε ανακάλυψαν ότι το τουρνουά γίνεται μόνο και μόνο για να κλέψει ο Chen τις δυνάμεις τους.

5. Possession[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εχθροί των νίντζα: στρατός φαντασμάτων,Morro

Έτος δημιουργίας:2015

Περιγραφή:

6. Skybound[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εχθροί των νίντζα:

Έτος δημιουργίας:2016

Περιγραφή:

7. Hands of time[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εχθροί των νίντζα:

Έτος δημιουργίας:2017

Περιγραφή:

8. Sons of garmadon[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εχθροί των νίντζα:

Έτος δημιουργίας:2018

Περιγραφή:

9. Hunted[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εχθροί των νίντζα:

Έτος δημιουργίας:2018

Περιγραφή:

10. March of the Oni[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εχθροί των νίντζα: αρχαίοι κακοί (Oni)

Έτος δημιουργίας:2019

Περιγραφή:

Διακρίσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

dsddddsd[1][2]

Το λήμμα τελειώνει εδώ.

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]


Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Ninjago: Masters of Spinjitzu - IMDb, http://www.imdb.com/title/tt1871731/awards, ανακτήθηκε στις 2019-04-05 
  2. Lego Ninjago - IMDb, http://www.imdb.com/title/tt3996972/awards, ανακτήθηκε στις 2019-04-05 

Βιβλιογραφικές πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • τίτλος. 
  • τίτλος. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]