Χρήστης:Akoufolia/πρόχειρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

A little shelter[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

A little shelter
ΙδρυτήςΚατρίνα Τσάνταλη, Τόνια Σωτηροπούλου
ΤύποςΦιλοζωική οργάνωση
Πεδίο δράσηςΑδέσποτα ζώα
ΈδραΑθήνα, Ελλάδα
ΥπηρεσίεςΠερίθαλψη και φροντίδα αδέσποτων ζώων


Το a little shelter[1] είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία, η οποία στοχεύει στην περίθαλψη και την προστασία αδέσποτων ζώων. Πρόκειται για ένα καταφύγιο αδέσποτων, εγκαταλειμμένων και κακοποιημένων ζώων, το οποίο ιδρύθηκε από την Κατρίνα Τσάνταλη και την Τόνια Σωτηροπούλου τον Οκτώβριο του 2020. Μέριμνα του a little shelter είναι η παροχή βοήθειας και φροντίδας σε ζώα που το έχουν ανάγκη μέχρι να υιοθετηθούν. Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στην ανατολική Αττική. Φιλοξενούνται εκεί αρκετά ζώα, έχοντας την καλύτερη φροντίδα από επαγγελματίες και εθελοντές.[2]

Η λειτουργία του καταφυγίου στηρίζεται στην αγάπη και την εθελοντική δράση των μελών του αλλά και στις δωρεές και χορηγίες πολιτών και φορέων. Παράλληλα, το a little shelter διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα. Όλα τα έσοδα των προϊόντων «a little shelter» αξιοποιούνται αποκλειστικά σε κτηνιατρικά έξοδα των ζώων και σε λειτουργικά έξοδα του καταφυγίου.

Οι εγκαταστάσεις του a little shelter κάηκαν κατά την διάρκεια των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, διασώθηκαν όλα τα ζώα που φιλοξενούνταν στο καταφύγιο αυτό και η λειτουργία του συνεχίζεται.

Βιβλιογραφία:[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]