Χρήστης:Δάφνη Τσάρτσαρου/πρόχειρο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Μαίρη Συνατσάκη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Μαίρη Συνατσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και youtuber. Ο πατέρας της είναι από την Κρήτη και η μητέρα της από τη Μάνη. Έχει μια δίδυμη αδερφη την Αλίκη, με την οποία όπως λέει η ίδια δεν μοιάζει καθόλου ενώ λατρεύει τα cupcakes και τα τατουάζ.

Στο σχολείο η Μαίρη Συνατσάκη είχε γκρουπ με την παρέα της, στο οποίο ήταν και η frontwoman, αλλά τελείωσε άδοξα η καριέρα της όταν κατάλαβε ότι δεν έχει μέλλον στο τραγούδι. Ωστόσο, η αγαπή της για τον αθλητισμό κρατά πολλά χρόνια. Έχει κάνει στίβο, volley, ακόντιο, ρυθμική γυμναστική, και χορό. Λατρεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με την μόδα, αλλά και τη μουσική ενώ θέλει κάθε στιγμή της ζωής της να παίζει στο background μουσική. 

Ανήκει στη νέα γενιά παρουσιαστριών και ξεχώρισε μέσα από τη συχνότητα του Mad. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά το 2005 βρέθηκε να κάνει δοκιμαστικό στην τηλεόραση για νεανική ψυχαγωγική εκπομπή. Και από τότε, έχει σταθερή παρουσία στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Εκτός από τη μακρά θητεία της στο Mad, ανέλαβε τα backstage στα show του Ant1 X-factor και Dancingwith the stars. Βρέθηκε επίσης στην πρωινή εκπομπή Elatte του ίδιου καναλιού, μαζί με τη Ράνια Θρασκιά και στο τιμόνι του Master Chef 2 του Mega.

Τα Χριστούγεννα του 2015, ίδρυσε μαζί με την αδερφή της και τη φίλη της Βέρα την εταιρεία, BuyABoo. H ιδέα, είχε αρχίσει να δημιουργείται πολλά χρόνια πριν, μυστικά και κρυφά στο μυαλό της Μαίρης. Η επιθυμία της να δημιουργήσει τα πράγματα που θα ευχόταν να υπήρχαν σε αυτόν τον κόσμο και η αγάπη της για την ζωγραφική ήταν οι πρώτες αφορμές. -Τα δικά της σχέδια μπορείτε πια να τα βρείτε σε θήκες κινητών, ημερολόγια και τσάντες-. Μέχρι σήμερα, έχουν καταφέρει, σε αυτό το shop να σας παρουσιάζουν σπουδαίες αποκλειστικότητες, εταιρείες που σέβονται το περιβάλλον, είναι οικονομικές και κυρίως προσφέρουν ποιότητα στην καθημερινότητα!