Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρήστης:ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.Δ.Ε.Υ.Α. ΛΆΡΙΣΑΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΌΥ ΔΊΚΤΥΟΥ ΔΉΜΩΝ ΜΕ ΠΟΤΆΜΙΑ

ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΎΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΆΡΙΣΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΆΡΙΣΑΣ (2019 έως σήμερα)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λαρισαίων το 2019 και είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑ Λαρισας, μέλος του Δ.Σ. του ΦΟ.Δ.Σ.Α Ν.Λάρισας, Πρόεδρος της επιτροπής Υδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας, Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Δήμων με Ποτάμια και στο παρελθόν ηταν μέλος της Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας. Έχει κάνει, ως δημοτικός σύμβουλος, περισσότερες από 200 παρεμβάσεις και ερωτήσεις για τα προβλήματα των Λαρισαίων πολιτών.

Το 1998 εισήχθη με το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ το 2003 ολοκλήρωσε το βασικό σχολείο εκπαίδευσης για στελέχωση της ΕΚΑΜ (ειδικές δυνάμεις). Από τα τέλη Μαΐου του 2004 μέχρι και σήμερα να βρίσκεται στην προσωπική ασφάλεια του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Από νωρίς ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Αγωνίστηκε για 30 χρόνια σε διάφορες ομάδες της Λάρισας και της Αθήνας, σε εθνικό και ερασιτεχνικό επίπεδο, με πολλές διακρίσεις.

Για πολλά χρόνια υπήρξε μαθητής στα κατηχητικά σχολεία της Χριστιανικής Εστίας, καθώς και ένθερμος ακροατής των λόγων του γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου. Από το 2019 είναι ενεργό μέλος του σωματείου «Πορεία Αγάπης» (Ορθόδοξη Ιεραποστολή) και συμμετέχει με το σύνολο της οικογένειάς του στις δράσεις της ΓΕΧΑ Λάρισας.

Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα ΠΑΠΑΧΡΉΣΤΟΥ και έχει δύο παιδιά.

«Η ασχολία μου με τα κοινά είναι αποτέλεσμα της αγάπης μου για την πόλη που μεγάλωσα και του οράματος μου για μια σύγχρονη και λειτουργική Λάρισα», υπογραμμίζει.