Συζήτηση χρήστη:Wiki user 4

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πλουτώνιο[επεξεργασία κώδικα]

Σε αυτό το άρθρο που λέτε για το πλουτώνιο και ότι διαγράψατε τις ενότητες που θέλουν μετάφραση, μετά τις προσθέσατε πίσω; ΣτέλιοςΠεριμένω ἀπάντηση * 07:20, 3 Ιουλίου 2013 (UTC)

Δεν τις έχω διορθώσει όλες. Τις έχω αφαιρέσει με την χρήση < !-- -->.Συγκεκριμένα εκ των 2 που έμειναν, η πρώτη βρίσκεται επιλέγοντας "επεξεργασία", πατώντας ctr F, γράφοντας "< !--Η μετ" (χωρίς τα εισαγωγικά και χωρίς το κενό), και η δεύτερη με την ίδια διαδικασία γράφοντας "< !--Το".Ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα σημεία που πρέπει να διορθωθούν αλλά μην τα έχω αφαιρέσει.Wiki user 4 (συζήτηση) 19:39, 3 Ιουλίου 2013 (UTC)

Θα μπορούσατε να μου πείτε ποιά τα ονόματα αυτών των ενοτήτων για να βοηθήσω κι εγώ στην καλύτερη μετάφραση; Στέλιος Τ . 13:58, 9 Ιουλίου 2013 (UTC)

Διόρθωσα αρκετά τμήματα. Πλέον έμειναν τρία κομμάτια που βρίσκονται πατώντας επεξεργασία (όλο το άρθρο), στην συνέχεια πατάτε ταυτόχρονα τα πλήκτρα Control και F, και γράφετε "< !--Χρει" χωρίς τα εισαγωγικά και χωρίς το κενό. Πατώντας "next" θα βρείτε και τα 3. Το πρώτο βρίσκεται στο κεφάλαιο "Ηλεκτρονική διαμόρφωση", το δεύτερο στο "Μικτά καύσιμα οξειδίων" και το τρίτο στο "Τοξικότητα". --Wiki user 4 (συζήτηση) 18:44, 9 Ιουλίου 2013 (UTC)