Συζήτηση χρήστη:Trxdm8prt

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

kalispera :)
tha mporouses na mou pis se pio site briskis ta stixia gia tin a1 (simetoxes, pont, assist ktl.)? --91.18.54.65 11:52, 26 Απριλίου 2011 (UTC) Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Έχω το προσωπικό μου αρχείο, το οποίο έχω φτιάξει σιγά σιγά μετά από αντίστοιχα αφιερώματα από το sportime,ethosport,goalnews κλπ και το ανανεώνω. Πάντως τελευταία στο www.esake.gr (κεντρική σελίδα) αναγράφει πολλά στατιστικά, τα οποία και τσεκάρω στην συνέχεια να δω αν τα έχω σωστά. Σε μερικά έχω μπερδευτεί και περιμένω κάποια αντίστοιχη βοήθεια από οποιοδήποτε site ή εφημερίδα. Για παράδειγμα δεν ξέρω πόσα ριμπάουντς έχει ο Τάρλατς, γιατί έχω βρει ότι έχει 1.461, αλλά και 1.685 και περιμένω να μάθω κάποια στιγμή ποιο είναι το σωστό. Όρεξη έχω, οπότε και υπομονή. Πολύ πρόσφατα ο ίδιος ο ΕΣΑΚΕ μου έλυσε μια άλλη απορία σχετικά με τις ασσίστς του Σιγάλα, του Βετούλα και του Κόρφα, τις οποίες έτρεξα "επισήμως" να διορθώσω. Πάντως τα περισσότερα που ανακοινώνει ο ΕΣΑΚΕ τα έχω ήδη σωστά, αλλά ότι έχω λάθος το διορθώνω άμεσα.[απάντηση]

Επίσης επειδή είμαι πράσινος κρατάω όσο μπορώ αρχείο για την ομάδα μου και συμβουλεύομαι τα πράσινα sites όταν γράφουν οτιδήποτε στατιστικό για την ομάδα μου ή γενικότερα την Α1.

Τέλος καταγράφω ότι "γράφει" ο ΕΣΑΚΕ, γιατί τα γραπτά μένουν. Για παράδειγμα ο ΕΣΑΚΕ μια φορά χρέωσε τάπα του Τσαρτσαρή στον Μπατίστ, οπότε "δεν" την χρεώθηκε ο Τσαρτσαρής στο σύνολο, αλλά και έχει γίνει κι άλλο λάθος. Ο Τσαρτσαρής δύο φορές ήτανε στην 12αδα χωρίς να παίξει και ο ΕΣΑΚΕ τον χρέωσε κανονικά σαν να συμμετείχε, οπότε και εγώ εφόσον έχει "γραφτεί και δεν σβήνει" πρόσθεσα δύο συμμετοχές. Αν το διορθώσει ο ΕΣΑΚΕ στο μέλλον θα το διορθώσω και εγώ.

Οτιδήποτε βέβαια νομίζεις πως είναι λάθος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το διορθώνεις.

Να είσαι καλά.

alithos anesti kai xronia pola :)
efxaristo gia tin grigori apantisi. stin germaniki (ala kai stin angliki) wikipedia grafo me to psebdonimo galis kai ananeono sinexos ta statistika tis a1 kai tou pao (san episis prasinos ;) ). ontos iparxi problima me ta stixia mia kai sinexos diabazis diaforetikous arithmous. i aformi pou rotisa itan ontos i simetoxes tou kosta (tsartsari). ixa kratisi tis episimes simmetoxes tou kai etsi psilomperdeftika.
nase kala --Galis 06:47, 27 Απριλίου 2011 (UTC)[απάντηση]