Συζήτηση χρήστη:Mab~elwiki

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γεια σας,
Σας καλοσορίζω στην ελληνική Wikipedia (Βικιπαίδεια). Είμαι ενεργός στην Βικιπαίδεια εδώ και πολύ καιρό και είμαι επίσης και διαχειριστής. Θα σας παρακαλούσα εάν είσταστε κι εσείς ενεργός να αφήσετε ένα μήνυμα στην Αγορά και στη σελίδα συζήτησής μου.
Εαν επίσης, θα θελατε να συνεργαστείτε μαζί μου για οποιαδήποτε συγγραφή και ανάπτυξη άρθρων στη Βικιπαίδεια, για βοήθεια ή για οτιδήποτε άλλο δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε και την Σελίδα μου και να αφήσετε μήνυμα στη σελίδα συζήτησής μου. -- Leonariso 14:18, 18 Ιούλ 2004 (UTC)

Hi,
I welcome you to greek Wikipedia (Βικιπαίδεια). I am active here for a long time and I am also an admninistrator. I would like to leave a message in greek Community portal and to my talkpage if you are active, too.
Feel free to co-operate with me or ask me anything about wikipedia by leving a message to my talkpage. -- Leonariso 14:18, 18 Ιούλ 2004 (UTC)


Αγαπητέ Mab,
Καταρχάς συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω. Σε καλοσωρίζω στην ελληνική Wikipedia (Βικιπαίδεια). Ελπίχω να έχεις καταλάβει τι είναι αυτός ο τόπος (site). Είναι για τη δημιουργία μίας ελεύθερης και δωρεάν εγκυκλοπαίδειας. Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε Βικιπαίδεια (και στα Αγγλικά). Η σελίδα συζήτησής μου είναι για την προσθήκη μυνημάτων για συζήτηση, συνομιλία... και καλά έκανες και μου έγραψες το μήνυμά σου.
Θα μπορούσες να την χρησιμοποιήσεις για την εκτός αίθουσας επικοινωνία με τους φοιτητές των μαθημάτων σου με τον εξής τρόπο: Να δημιουργείσετε άρθρα, δηλαδή λήματα εγκυκλοπαίδειας που να σχετίζετε με τα μαθήματα που διδάσκεις και να συζητάτε τα άρθρα στη σελίδα συζήτσής τους. Παρεπιμπτόντως θα ήταν καλώ να ξέρω τι μαθήματα διδάσκετε.
Επίσης αν θα θέλατε να επικοινωνήσετε με τους μαθητές σας εκτός της τάξης θα σας πρότεινα μέσω η-ταχυδρομείου (email), αν είσαστε εξοικιωμένος με το διαδύκτιο. Η Βίκιπαίδεια, δηλαδή ο τόπος αυτός δεν προσφέρετε για συζήτηση σχετικά με τα ενδιαφέροντα του καθενός· καμία σχέση με τα διάφορα φόρουμ στο διαδύκτιο.
Ελπίζω να καταλάβετε τι είναι η Βικιπαίδεια. Θα χαρώ να λάβω την απάντησή σου στη σελίδα συζήτησής μου. Επίσης μπορείς να επικοινωνείσεις μαζί μου για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, διευκρινήσεις κτλ. -- Leonariso 13:52, 5 Αύγ 2004 (UTC)


Ο λογαριασμός σας θα μετονομασθεί[επεξεργασία κώδικα]

22:55, 17 Μαρτίου 2015 (UTC)

Μετονομασμένος[επεξεργασία κώδικα]

04:16, 19 Απριλίου 2015 (UTC)