Συζήτηση χρήστη:InsectTrojan

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Insect Trojan

Insect Trojan σημαίνει έντομο δούρειος ίππος και είναι μια εταιρεία Απεντομώσεων – Απολυμάνσεων η οποία στελεχώνεται από Γεωπόνο – Εντομολόγο απόφοιτο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μια μέθοδος της απεντόμωσης είναι ο ελεγχόμενος υπολειμματικός ψεκασμός καθώς επίσης και ο έλεγχος των εντομών και παρασίτων που πραγματοποιείται για την αντιμετώπιση βαδιστικών ή ιπτάμενων εντόμων και συνίσταται στην ομοιόμορφη διαβροχή των επιφανειών με κατάλληλα υψηλής ποιότητας βιοκτόνα σκευάσματα που είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. (συζήτηση) 04:02, 31 Ιουλίου 2023 (UTC)[απάντηση]

Η Απολύμανση είναι μέθοδος καταπολέμησης και καθαρισμού ενός χώρου, επιφάνειας ώστε να εξαλειφθούν οι νοσογόνοι μικροοργανισμοί, ιοί, μικρόβια και βακτήρια.

Η μέθοδος της απολύμανσης έχει διαφορά με την μέθοδο και όρο της απεντόμωσης όπου καταπολεμούνται τα βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα.(συζήτηση) 10:02, 31 Ιουλίου 2023 (UTC)[απάντηση]

Η μυοκτονία είναι μια μέθοδος για την αντιμετώπιση των τρωκτικών, με ειδικές συσκευές τους δολωματικούς σταθμούς που αποτελούν ειδικές μεθόδους προσέλκυσης και Καταπολέμησης τρωκτικών κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές HACCP.

Τα τρωκτικά Ποντίκια στο σπίτι - αρουραίοι είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία και μεταδίδουν μολυσματικές ασθένειες σοβαρές για την υγεία του ανθρώπου.

79.129.26.183 04:36, 3 Αυγούστου 2023 (UTC)[απάντηση]