Συζήτηση χρήστη:91.138.240.240

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Γιατί αλλάζεις την ημερομηνίες γέννησης των ποδοσφαιριστών? — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 79.107.31.97 (συζήτησησυνεισφορά) .

Ορίστε??? Μιλάτε καλά ελληνικά πρώτα απ'όλα?? Το 1,72μ. και το 1,64 δεν είναι ημερομηνία γέννησης!!! Αν είναι δυνατόν! Ύψος είναι! Άλλαξα καμία ημερομηνία γέννησης?? Και όσον αφορά την αλλαγή ύψους και όχι ημερομηνίας που όντως έκανα, καλώς έπραξα διότι ο Σαλπιγγίδης είναι 1,64 και όχι 1,72!!! Θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβει κανείς άλλωστε ότι ο Σαλπιγγίδης δεν είναι ψηλός?? Μην λέμε ότι θέλουμε πια στη Βικιπαίδεια! 1,72 είναι ο Καραγκούνης για παράδειγμα! Λέτε να είναι στο ίδιο ύψος και ο Σαλπιγγίδης??? Και ο Ζαγοράκης βέβαια δεν είναι 1,78!!! Τί είναι αυτά που γράφονται πια?? 1,70 είναι... Στην βράβευση της καλύτερης εντεκάδας στο ΣΚΆΪ χτες δεν τον είδατε?? Είναι λίγο κοντύτερος του Καραγκούνη και στο ίδιο ύψος με τον Ντέμη το Νικολαϊδη... Ξέρω τί γράφω!

Μετράς το ύψος των ποδοσφαιριστών με το... μάτι; Ή πρέπει να βρεις πηγές για όσα αλλάζεις; Γιατί δεν τεκμηριώνεις πρώτα τις αλλαγές πριν τις κάνεις; Για το Σαλπιγγίδη, π.χ., παρέθεσα πηγή την οποία απλά αγνόησες. Ελπίζω να λάβεις σοβαρά υπόψη όσα γράφονται εδώ πριν επαναλάβεις τις αλλαγές. --Ttzavarasσυζήτηση 23:23, 5 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)[απάντηση]


Λάθος μου, ύψος εννοούσα, όπως και να 'χει γράφεται το ύψος που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα!


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.