Συζήτηση χρήστη:77.49.186.51

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Γεια σου, τι εννοείς ότι το πρωτάθλημα πυγμαχίας δεν είχε ομαδική βαθμολογία; Στο έγγραφο της ομοσπονδίας, αναφέρει ότι ο ΟΣΦΠ είχε την 1η θέση με 14 βαθμούς. Μάλιστα η προκύρηξη των διοργανώσεων αναφέρει αναλυτικά το σύστημα βαθμολόγησης.

  • 1η νίκη: 1 βσθμός, 2η νίκη: 2 βαθμοί, 3η νίκη και πάνω: 3 βαθμοί.
  • Χρυσό μετάλλιο: 3 βαθμοί, Αργυρό: 2 βαθμοί, Χάλκινο: 1 βαθμός.
  • Επίσης δίνονται και μπόνους βαθμοί σε πρωταθλητή σύλλογο (3 βάθμους) και πολυνίκη σύλλογο (2 βαθμούς).

Ο Ολυμπιακός είχε μία εκπρόσωπο, την Παπουτσάκη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (3 βαθμοί), νικώντας 3 αντιπάλους (3 νίκες = 6 βαθμοί, σύνολο 9). Στον τελικό αριθμό των 14 βαθμών, φαίνεται ότι έφτασε μέσω των μπόνους ως πρωταθλητής και πολυνίκης σύλλογος (3+2=5 μπόνους + οι 9 από τις νίκες και το χρυσό = οι 14 βαθμοί που αναγράφονται στο έγγραφο). Από τη στιγμή που του δόθηκε το μπόνους βαθμών ως πρωταθλητής, σημαίνει ότι ανακυρήχθηκε πρωταθλητής σύλλογος. Έχεις πληροφορίες ότι ίσχυσε κάτι άλλο;--ΠάΚαΛος 21:58, 22 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)[απάντηση]


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.