Συζήτηση χρήστη:2A02:587:803E:E800:A15F:67A2:9398:8C4B

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλο Πασχα και σε εσας.

Αρχικα μου ευχεστε «Καλο Πασχα» και εισαστε γεματος απειλες. Κατι δεν ειναι ηθικα σωστο. Το να με απειλειτε οτι θα με... «ρεζιλέψετε» δε νομιζω οτι σας κάνει γνώστη των πραγμάτων. Ας πουμε ότι έχω άδικο. Εξηγήστε μου και αποδείξτε μου, για ποιο λόγο οι παραπομπες και τα επισημα και τεκμηριωμένα στοιχεία που αναφερουν ρητα «Πρωταθλητής Ελλάδος»; Το να μηδενίζετε τα πάντα για τους λόγους σας, είναι δικό σας θέμα. Δεν είναι αυθαίρετα στοιχεία. Αυθαίρετη είναι η σκέψη σας. Δυστυχώς. Παρόλη την επίθεσή σας, που κρύβετε πίσω από την ανωνυμία σας, είμαι θετικός, στο να μου αποδείξετε το αντίθετο από αυτά που υπάρχουν στα επίσημα μητρώα του Παναθηναϊκού Α.Ο. και του ιστορικού βιβλίου που παρέθεσα.

Καμία διεστράβλωση δεν υπαρχει. Αν οντως το πιστεύετε, είμαι διαθέσιμος να σας εξηγησω όποια απορία έχετε. Αλλά πριν αρχίσετε τις απειλές και τα αναθέματα, καλό είναι συζητάτε με σωστό τρόπο πρώτα.

Γράψατε «Επιμένετε βλέπω να κοροϊδεύετε το κόσμο με το προσωπείο της επωνυμίας σας.»! Φοβερό μένος, που δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει. Προτιμώ να έχω λόγο, με αποδείξεις και να είναι με ονοματεπώνυμο, παρά να απειλώ ανθρώπους που έχουν το σθένος της άποψής τους, πίσω από την ανωνυμία μου. Προτιμω 100% το 1ο. Το 2ο δε με αντιπροσωπεύει.

Παρακαλώ λοιπόν, να είσαστε πιο συνεσταλμένος και κόσμιος. Αναμένω τα στοιχεία σας και είμαι στη διαθεσή σας.

Ευχαριστώ


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.