Συζήτηση χρήστη:178.128.95.85

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αγαπητέ Συντάκτη του λήμματος Βερδικούσα,

σε σχέση με την πρόταση "Η ονομασία είναι πιθανό να προέρχεται από το λατινικό verde = πράσινος, gussa = λαιμός, αυχένας, δηλαδή ορεινός όγκος, από το καταπράσινο δάσος οξυάς," προς πληροφόρησή σας έχω να αναφέρω το εξής. Πολλές φορές για να προκαλέσουμε την συζήτηση και να δοκιμάσουμε τις αντιδράσεις συγχωριανών μας, εγώ και ένας αγαπητός μου εξάδερφος, που πρόσφατα απεβίωσε, όταν καθόμασταν στα καφενεία του χωριού χαριτολογώντας και αστειευόμενοι αναφέραμε την παραπάνω εκδοχή για την ονομασία του χωριού (διευκρινίζοντας στο τέλος ότι πρόκειται για αστείο).

Η εκδοχή λοιπόν που αναφέρετε ως πιθανή δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα αγαπημένο αστείο του απεβιώσαντος εξαδέλφου μου στους συγχωριανούς του. Θα σας παρακαλούσα την επόμενη φορά που θα γράψετε κάτι να ανατρέχετε στις πηγές σας και να το διασταυρώνετε με προσοχή. Επίσης είναι Βερδικούσσα.

Φιλικά,

89.210.104.86 18:27, 15 Δεκεμβρίου 2018 (UTC)[απάντηση]


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.