Συζήτηση χρήστη:Χρήστος ντίνι/πρόχειρο

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Fast and Furious 8

Η Μοίρα του Furious (εναλλακτικά γνωστό ως Fast & Furious 8 και Γρήγορα 8, και συχνά στυλιζαρισμένη ως το πλήκτρο F8) είναι ένα 2017 Αμερικανική ταινία δράσης σκηνοθεσία: F. Gary Gray και γράφτηκε από τον Chris Morgan. Είναι η όγδοη δόση σε The Fast and The Furious franchise και τα αστέρια Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίς Γκίμπσον, Κρις Μπρίτζες, Nathalie Emmanuel, ο Κερτ Ράσελ, ο Σκοτ Ίστγουντ, Charlize Theron και η Έλεν Μίρεν. Η Μοίρα του Furious σηματοδοτεί την πρώτη ταινία του franchise από Το Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) να μην star Paul Walker, ο οποίος πέθανε σε ένα ενιαίο όχημα δυστύχημα στις 30 νοεμβρίου 2013, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Furious 7 (2015). Σηματοδοτεί, επίσης, την τρίτη ταινία μετά από 2 Fast 2 Furious (2003) και Tokyo Drift να μην αστέρων, Jordana Brewster, όπως ο χαρακτήρας γράφτηκε μετά τον θάνατο του Γουόκερ. Σχέδια για την όγδοη δόση ήταν το πρώτο που ανακοινώθηκε το Μάρτιο του 2015, όταν Diesel εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live! και αποκάλυψε ότι η ταινία θα οριστεί σε Νέα Υόρκη. Παρασκευάσματα για την ταινία ξεκίνησε αμέσως μετά την κυκλοφορία του Furious 7 με Diesel, Μόργκαν και ο παραγωγός Neal H. Moritz εκ νέου υπογραφή. Μετά τη ρύθμιση αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας τον ίδιο μήνα, πετώντας πραγματοποιήθηκαν μεταξύ απριλίου και ιουνίου 2015. Τον οκτώβριο του 2015, Γκρι, γνωστός για τη σκηνοθεσία Straight Outta Compton (2015), ανακοινώθηκε για να σκηνοθετήσει την ταινία στη θέση του James Wan, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει την προηγούμενη ταινία. Διευθυντής φωτογραφίας ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016 σε τοποθεσίες όπως Myvatn, Αβάνα, την Ατλάντα, το Κλίβελαντ και τη Νέα Υόρκη, τη συνέχιση του franchise παράδοση των γυρισμάτων σε διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 4 απριλίου 2017, στο Βερολίνο και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 14 απριλίου 2017 σε 3D, 2D και IMAX 3D

πλοκή

  • Vin Diesel ως Dominic Toretto, ένας πρώην εγκληματίας και επαγγελματική δρομέας δρόμο που αποσύρθηκε και εγκαταστάθηκε με τη γυναίκα του, τη Λέτι. *Είναι εξαναγκάζεται από Κρυπτογράφημα για να λειτουργήσει ενάντια στην οικογένεια του.
  • Ντουέιν Τζόνσον , όπως Λουκ Χομπς, ένα DSS πράκτορας που συμμάχησε με τον Dom μετά τις εξορμήσεις τους στο Ρίο ντε Τζανέιρο και την Ευρώπη.
  • Jason Statham , όπως ο Ντέκαρντ Shaw, ένας αδίστακτος ειδικές δυνάμεις δολοφόνος συνελήφθη και φυλακίστηκε από το Dom και το DSS μετά την ήττα του στο Λος Άντζελες, ο οποίος χρησιμεύει ως σύμμαχο για να βοηθήσει Dom ομάδα του να πάρει κάτω από το Dom και το Κρυπτογράφημα.
  • Η μισέλ Ροντρίγκεζ , όπως Letty Ortiz, Dom είναι γυναίκα και ένας πρώην επαγγελματίας δρομέας δρόμο.
  • Ταϊρίς Γκίμπσον , όπως ο Ρόμαν Πιρς, ένας πρώην εγκληματίας από Μπάρστοου και μέλος του Dom της ομάδας.
  • Ο κρις Μπρίτζες ως Tej Πάρκερ, ένας μηχανικός από το Μαϊάμι και μέλος του Dom της ομάδας.
  • Η Nathalie Emmanuel , όπως Ράμσεϊ, έναν υπολογιστή χάκερς και μέλος του Dom της ομάδας.
  • Κερτ Ράσελ , όπως ο Φρανκ Petty, ο ηγέτης της μια συγκεκαλυμμένη ops ομάδα που τη βοήθεια του Ντομ και της ομάδας του, λαμβάνοντας κάτω Ντέκαρντ Σω στο Αμπού Ντάμπι.
  • Ο σκοτ Ίστγουντ , όπως ο Έρικ Reisner, μια πράκτορας του νόμου που εργάζονται κάτω από Ασήμαντες.
  • Η Charlize Theron ως Κρυπτογράφημα, εγκληματίας και τρομοκράτης που καταφέρνει να διαφθείρει Dom σε δουλεύει εναντίον τους συμμάχους του.
  • Η έλεν Μίρεν ως Μαγδαληνή Σο, η μητέρα του Deckard και Owen Shaw που έρχεται σε Dom.
  • Elsa Pataky , όπως η Έλενα Neves, ένα DSS παράγοντα και πρώην Ρίο αστυνομικό, ο οποίος μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να γίνει ο Χομπς " νέα συνεργάτης στο ΣΑΤ.
  • Tego Καλντερόν ως Tego ο Λίο, ένα πρώην μέλος του Dom της ομάδας στην Δομινικανή Δημοκρατία και το Ρίο ντε Τζανέιρο.
  • Ομάρ όπως Ρίκο Σάντος, πρώην μέλος του Dom της ομάδας στη Δομινικανή Δημοκρατία και το Ρίο ντε Τζανέιρο.
  • Kristofer Hivju , όπως η Ρόδος, ένα από Κρυπτογράφημα είναι μπράβους.

Παραγωγή

Ανάπτυξη Μετά την απελευθέρωση του Furious 7 (2015), Vin Diesel , είπε σχετικά με μια πιθανή συνέχεια: Προσπαθούσε να το κρατήσει κοντά στο γιλέκο σε όλη την απελευθέρωση. Ο Paul Walker συνήθιζε να λέει ότι [η όγδοη ( 7 ) ταινία] ήταν εγγυημένη. Και κατά κάποιο τρόπο, όταν ο αδελφός σας εγγυάται κάτι, μερικές φορές νιώθετε σαν να έχετε για να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται να περάσει ... οπότε αν τύχη να έχει, τότε θα πάρετε αυτό όταν ακούω γι 'αυτό. [Furious 7] ήταν για τον Paul, [η όγδοη( 7 ) ταινία] είναι από για τον Paul.

Diesel περαιτέρω άφησε να εννοηθεί σε μια όγδοη ταινία στο Jimmy Kimmel Live! όταν δήλωσε ότι ο Kurt Russell's χαρακτήρας είχε εισαχθεί σε ένα ρόλο που θα εκτείνονται σε πολλές ταινίες. Επίσης, δήλωσε ότι η ταινία θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη. Chris Morgan , θα γράψω το έκτο σενάριο του franchise, ενώ Neal H. Moritz επιστρέφει για την παραγωγή της ταινίας. Moritz αργότερα δήλωσε, "[Η ιστορία] θα πρέπει να είναι κάτι δελεαστικό για όλους μας. Πρέπει να είναι το ίδιο καλά ή και καλύτερα [από το Furious 7]".

Το 2015 CinemaCon στο Λας Βέγκας, Ντίζελ, ανακοίνωσε η ταινία για μια 14 απριλίου 2017 ημερομηνία κυκλοφορίας. Στις 16 αυγούστου, το 2015, το 2015 Teen Choice Awards (όπου Furious 7 που έλαβε το βραβείο για την Επιλογή Ταινία – Δράσης και Walker έλαβε το βραβείο Choice Movie Actor – Action), Diesel ανακοίνωσε ότι η ταινία θα είναι με τίτλο Fast 8. τον σεπτέμβριο του 2015, Ντίζελ, δήλωσε ότι το σενάριο είχε σχεδόν ολοκληρωθεί και εξέφρασε το ενδιαφέρον του Ρομπ Κοέν, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία, να κατευθύνει Γρήγορα 8. Στις 14 οκτωβρίου 2015, Diesel ανακοίνωσε στο The tonight Show Starring Jimmy Fallon ότι Straight Outta Compton σκηνοθεσία Φ. Γκάρι Γκρέι θα σκηνοθετήσει την ταινία. , Η ταινία σηματοδοτεί το Ντίζελ και το Γκρι είναι το δεύτερο έργο από κοινού, μετά από Έναν Άντρα (2003).

Πετώντας Diesel, ο Ράσελ, και η Μισέλ Ροντρίγκεζ ήταν η πρώτη για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή τους στην ταινία, και Ταϊρίς Γκίμπσον και ο Κρις Γέφυρες και οι δύο επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους, αμέσως μετά, με τον Λούκας Μαύρο έχοντας ήδη υπογράψει για να επαναλάβει το ρόλο του από Το Fast and the Furious: Tokyo Drift , όπως ο Sean Boswell για το Furious 7, και άλλα δύο δόσεις, τον σεπτέμβριο του 2013. τον Μάιο του 2015, Dwayne Johnson επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στην ταινία, επιπλέον υπαινίχθηκε σε ένα πιθανό spin-off ταινία που αφορούν τον χαρακτήρα του, Λουκ Χομπς. Jason Statham , επίσης, επιβεβαίωσε την επιστροφή του.

Τον απρίλιο του 2016, Charlize Theron και Kristofer Hivju επιβεβαιώθηκαν ως προσθήκες στο cast σε άθλιους ρόλους, , ενώ ο Σκοτ Ίστγουντ , επίσης, εντάχθηκε στο cast ως πράκτορας του νόμου. Στις 17 Μαΐου, 2016, Diesel ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram σελίδα για τον εαυτό του και Elsa Pataky στο σύνολο, που δείχνει ότι είχε, επίσης, επέστρεψε για την ταινία, και ακολούθησε δύο μέρες αργότερα από ένα βίντεο με Nathalie Emmanuel, που επίσης πρωταγωνίστησε στην προηγούμενη ταινία. τον ιούνιο του 2016, Helen Mirren , ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο Elle ότι θα πρέπει να εμφανίζονται στην ταινία. Στις 11 ιουλίου του 2016, Ομάρ έγραψε ότι αυτός και Tego Calderon θα επιστρέψει στο franchise για την όγδοη εικόνα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Κρις Μάνιξ στις 21 ιουλίου του 2016, Lucas Black επιβεβαίωσε ότι δεν θα πρέπει να εμφανίζονται στην όγδοη δόση λόγω των συγκρούσεων. Τα γυρίσματα Σύμφωνα με το franchise είναι τάση για το γύρισμα σε "εξωτικές" τοποθεσίες, όπως το Ντουμπάι και το Ρίο ντε Τζανέιρο, τον ιανουάριο του 2016 ανακοινώθηκε ότι Καθολική ήταν να ζητήσει την έγκριση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κούβας κυβερνήσεις να γυρίσουμε την ταινία στην Κούβα. βασική φωτογράφιση ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου του 2016, σε Myvatn, Ισλανδία, , όπου οι ισχυροί άνεμοι έστειλε ένα πλαστικό παγόβουνου στήριγμα που φέρουν σε μια μάντρα και εντυπωσιακό δύο άλογα. Ήταν τραυματίες και ο άλλος τραυματίστηκε θανάσιμα, ήταν αργότερα να υποστεί ευθανασία. Στα τέλη απριλίου, άρχισαν τα γυρίσματα στην Κούβα, την πρωτεύουσα Αβάνα. το Μάιο, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Κλίβελαντ, Οχάιο. Franchise κινηματογραφιστής, Stephen F. Windon, επιβεβαιώθηκε σε αντάλλαγμα για την όγδοη δόση.

Μουσική Ο μπράιαν Τάιλερ, ο οποίος σκόραρε το τρίτο, τέταρτο, πέμπτο και έβδομο δόσεις, ήταν αξιοποιηθεί για να συνθέτουν την ταινία σκορ για τους οκτώ εικόνα. Ένα άλμπουμ soundtrack από την Atlantic Records πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 απριλίου 2017, που συνοδεύει την ταινία θεατρική απελευθέρωση.

Απελευθέρωση Η Μοίρα του Furious είχε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Βερολίνο στις 4 απριλίου. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον απρίλιο του 14 σε 2D, 3D και IMAX 3D, και θα λάβετε μια ημέρα-και-ημερομηνία απελευθέρωσης σε μεγάλες αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία.

Box office Στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, Η Μοίρα του Furious αναμένεται να ακαθάριστη $110-120 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ανοίγματος.

Εξωτερικές συνδέσεις

  • Επίσημη ιστοσελίδα
  • Fast & furious 8 στην IMDb
  • Η Μοίρα του Furious στο Rotten Tomatoes
    Ταινίες του 2017
    Αμερικανικές θρίλερ ταινίες δράσης
    Αμερικανικές ταινίες
    Αγγλόφωνες ταινίες
    Ταινίες παραγωγής Universal Pictures