Συζήτηση χρήστη:ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το κείμενο που ανέβασα προέρχεται από την σελίδα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (http://www.pamehellas.gr/) στο οποίο συμμετέχει ο προαναφερόμενος χρήστης. Καλό θα ήταν το κείμενο να παραπέμπει στη σελίδα του ΠΑΜΕ και όχι σε κάποιους άλλους ενδιάμεσους φορείς. Ευχαριστώ

Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιούσε να την ανεβάσεις στην ΒΠ. Στην σελίδα που αναφέρεις γράφει: "Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: OTEnet A.E. Copyright © 2004 Π.Α.ΜΕ. All rights reserved" άρα...Σε παρακαλώ να ελαττώσεις ταχύτητα. Η ΒΠ έχει τους δικούς της κανόνες και σύστημα που επεξεργαζόμαστε τα άρθρα. Σε παρακαλώ να διαβάσεις πρώτα το Βικιπαίδεια:Βοήθεια. Δώσε λίγο χρόνο να καταλάβεις πως λειτουργούμε. Μην ανεβάζεις κείμενα από άλλες σελίδες. Μην γράφεις πράματα που δεν κάνουν νόημα. Όταν κάποιοι από τους παλιούς εδώ διορθώνουν τι έχεις κάνει το κάνουν επειδή το έχεις κανει λάθος και με ευγενικό τρόπο σε διορθώνουν (ξέρουν ότι είσαι καινούργιος). Υπάρχει και ο μη ευγενικός τρόπος γι' αυτό ρελάξαρε και μην βιάζεσε. --ank 14:21, 13 Δεκεμβρίου 2005 (UTC)

Ευτυχώς που σήμερα συνάντησα τον ευγενικό σου τρόπο... να σαι καλά


Το υλικό που έχετε ανεβάσει στα άρθρα Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και ΚΚΕ πιθανά παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα. Αν δεν υπάρχει σχετική άδεια για τη χρήση του, τότε θα πρέπει να διαγραφεί. Υπάρχει και άλλο θέμα σχετικά με την πολιτική ουδετερότητας που ενδεχομένως να μην τηρούν, ωστόσο καταρχήν θα ήταν χρήσιμο να ξεκαθαριστεί απλώς το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων. Ευχαριστώ. —Dada 14:51, 15 Δεκεμβρίου 2005 (UTC)

Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά πιστεύω πως η ουδετερότητα που επιδιώκει η Βικιπαίδεια συνοψίζεται στο: Σε μια σελίδα δε γράφουμε την άποψη που έχει ο περιγραφόμενος για τον εαυτό του, αλλά ο κόσμος για τον περιγραφόμενο.. Σκέψου το. --Δνόφος 14:55, 15 Δεκεμβρίου 2005 (UTC)


Μετακίνησες τη σελίδα χρήστη και συζήτησής σου σε άρθρο. Ένα πρόβλημα είναι ότι έτσι δεν θα μπορείς να παίρνεις τα μηνύματά σου. Αν κατάλαβα καλά, θες ν' αλλάξεις όνομα χρήστη. Δημιούργησε λοιπόν έναν καινούργιο λογαριασμό με όνομα αυτό που θες (Promitheas π.χ.) οπότε θα αποκτήσεις σελίδα χρήστη και συζήτησης στο νέο αυτό Username. Μετά ζήτησε από κάποιον διαχειριστή να διαγράψει την παλιά σελίδα χρήστη και συζήτησής σου. Τα παλιά σχόλια μπορείς να τα κάνεις απλώς κόπυ-πέιστ απ' την παλιά στη νέα σου σελίδα. Φιλικά Badseed 08:26, 23 Δεκεμβρίου 2005 (UTC)