Συζήτηση Βικιπαίδεια:Πρότυπα Βικιπαίδειας/Συμμετέχοντες

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Προς τον FocalPoint: χίλια συγγνώμμη, αλλά δεν γνώριζα καν ότι υπάρχει η κατηγορία "Βικεπιχειρήσεις". Προς όλους: είδα τα ονόματα των 2 άλλων Βικεπιχειρήσεων. Μήπως να μετονομάσουμε αυτή εδώ με ένα κωδικό όνομα όπως αυτές;--Dead3y3 14:29, 31 Μαρτίου 2006 (UTC)[απάντηση]


  • Σε εμένα θα άρεσε (ακόμη και αν δεν συμμετέχω) να έχει ένα πιασάρικο όνομα. Ο Καλογερόπουλος (ΑΚΟΥΕΙ Ο ΗΠΣΤΓ;) μπορεί να κατεβάσει καμιά καλή ιδέα, όπως οι άλλες.
  • Προτείνω να βγάλεις την "κατηγορία" αυτή από τις άλλες δυο σελίδες, αφού η παρούσα μοιάζει κεντρική (και ας μην είναι). Έτσι στην κατηγορία θα μαζεύονται μόνο μια σελίδα ανά βικιεπιχείρηση και όχι οι υποσελίδες τους.
  • Η σελίδα Βικιπαίδεια:Πρότυπα Βικιπαίδειας (φάση επεξεργασίας) μου πέφτει βαριά. Αν γίνεται να απλοποιηθεί, μπορεί να γίνει λίγο πιο ελκυστική σε περισσότερους χρήστες.

--FocalPoint 14:50, 31 Μαρτίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Μήπως να δημιουργήσω μια σελίδα αποσαφήνισης προς τις άλλες τρεις; Επίσης, η σελίδα της φάσης επεξεργασίας δεν προορίζεται για ανάγνωση από χρήστες, αλλά για συνεισφορά στην Βικιεπιχείρηση. Μόλις τελειώσει το έργο, τότε η περιγραφή των προτύπων θα έχει πάρει μια μορφή κατάλληλη για ανάγνωση.--Dead3y3 14:55, 31 Μαρτίου 2006 (UTC)[απάντηση]
Μια σελίδα τίτλου είναι ότι πρέπει, η παρούσα είναι μια χαρά (ίσως με λίγο διαφορετικό τίτλο). Επιπλέον, από ότι έχω δει, αν βάλεις σε μια σελίδα το ίδιο όνομα με μια άλλη, ακολουθούμενο από ένα "/" και συνέχεια ονόματος, το πρόγραμμα θεωρεί ότι η πρώτη σελίδα είναι "μαμά". Όταν είσαι σε σελίδα-κόρη, στο πάνω μέρος φαίνεται πάντα η σελίδα μαμά.

Προτείνω λοιπόν (αν δε το θεωρείς άχρηστο) να μετακινήσεις τις τρεις σελίδες της επιχείρησης στις εξής:

--FocalPoint 18:59, 31 Μαρτίου 2006 (UTC)[απάντηση]