Συζήτηση:Mamma Mia (τραγούδι)

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αφαίρεσα τους στίχους. Είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι σωστό. Αν οι στίχοι ήταν εδώ, θα υπήρχε άδεια για χρήση κλπ, που δεν υπάρχει.

Αφαίρεσα σύνδεσμο προς στίχους γιατί εκεί δεν αναφέρεται άδεια αυτών που έχουν το copyright. Βρήκα όμως ένα official site, abbasite teleia com, το οποίο αν κατάλαβα καλά είναι της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα. Ίσως σύνδεσμος προς τα εκεί να επιτρέπεται. Ας γνωμοδοτήσει κάποιος. Εγώ διστάζω, γιατί αν επιτρεπόταν, θα το είχαν στην αγγλική βικιπαίδεια και τις άλλες.

Mamma mia, τι ανακατωσούρα αυτά τα πνευματικά δικαιώματα...--Focal Point 01:16, 6 Ιουλίου 2008 (UTC)[απάντηση]


Προσωπικά Focal, ψιλοαδιαφορώ για τους στίχους, ωστόσο υπάρχουν άλλες σελίδες στην ελληνική βικιπαίδεια όπου υπάρχουν αντίστοιχες παραπομπές. Πολύ μεγάλος μπελάς αυτά τα δικαιώματα. Πάντως θα είχε πλάκα να έρχονταν οι ΑΒΒΑ τώρα και να ζητούσαν εξηγήσεις που τους δημοσιεύσαμε τους στίχους, 33 χρόνια μετά (λες και τους έγραψαν για εξωγήινους...) Άσε που θα μας είχε και πρώτο θέμα το δελτίο του Star! (Τι γράφω, το άτομο, τεσεράμιση τα ξημερώματα...) Dimitrissss 01:27, 6 Ιουλίου 2008 (UTC)

Παίζονται πολλά χρήματα πάντως. Έχουμε και σχετικά άρθρα για τα συγγενή πνευματικά δικαιώματα ή κάπως έτσι (τα είχε γράψει ο Αρχίδαμος). Σκέφτεσαι να μας κυνηγάνε για το ποσοστό τους οι εισπράκτορες; μπρρρρ.... --Focal Point 01:38, 6 Ιουλίου 2008 (UTC)[απάντηση]


Παρεμπιπτόνως, οι ΑΒΒΑ πήραν τρελλά λεφτά το 2005 από τη Μαντόνα, μόνο και μόνο για τη μουσική εισαγωγή του "Hang up" της τελευταίας, παρμένο από το "Gimme Gimme" 30 χρόνια πριν... Dimitrissss 01:45, 6 Ιουλίου 2008 (UTC)