Συζήτηση:Java

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Έναρξης κατά την κλίμακα ποιότητας.

Υπάρχει κατηγορία Γλώσσες Προγραμματισμού;Μήπως θα έπρεπε να δημιουργηθεί ούτως ώστε με τον καιρό, όταν γραφθούν και άλλα άρθρα, π.χ. για τη C++, να ενταχθούν σε αυτήν την κατηγορία;--Alekkas 05:55, 20 Ιανουαρίου 2006 (UTC)

προφανώς είναι καλή ιδέα (αν και προς το παρών τα άρθρα για τις γλώσσες δεν είναι αρκετά για να "ζητούν" κάτι τέτοιο). Ξέρεις, μπορείς και σύ μόνος σου να φτιάξεις κατηγορίες. αν δεν κάνεις κάτι πολύ "βάρβαρο" (που καμμιά φορά όμως μπορεί να είναι χρήσιμο) δεν χρειάζεται καν να ενημερώνεις τους άλλους. --Λύκινος 07:27, 20 Ιανουαρίου 2006 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!


Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλώ λάβετε υπόψη να συνδέσετε με την αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 13:29, 11 Μαΐου 2008 (UTC)