Συζήτηση:GR

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το Γυμνάσιο Καλυθιών είναι στο χωριό Καλυθιές και έχει εντεκα τάξεις.Τέσσερεις στην 1η Γυμνασίου,τεσσερεις στην 2α Γυμνασιου και τρεις στην 3η Γυμνασιου. Εχουμε τρεις τουαλετες,την γυνακεια,την αντρικη και των Δασκαλων.Εχουμε επισης και γηπεδο μπασκετ και 5x5 γηπεδο ποδοσφαιρου που μολις προσφατα τελειωσε το χτησιμο.Εχουμε κυλικειο με διαφορα φαγητα οπως επισης και καλους Κα8ηγητες.

Εχουμε Πολλους και διαφορους κα8ηγητες αλλά και μια πολυ καλη Διευθυντρια, την Κυρια Χατζηδιακου,που ειναι και κα8ηγητρια φυσικης αγωγης. Εχουμε επισης και κα8ηγητες που διδασκουν ξενογλωσσα παιδια για να τους μαθουν Ελληνικα.

Εχουμε κα8ηγητριες για Γερμανικα και Γαλλικα και μπορει του χρονου να εχουμε και για Ιταλικα.Υπαρχουν και κα8ηγητες για Αγγλικα,οι οποιοι χωριζουν τα παιδια σε Προχωρημενους και Αρχαριους.

Κανουμε εφτα ωρες την ημερα μαθημα με εξι διαλλειματα,10 λεπτα το ενα εκτος απο το τελευταιο που ειναι 5 λεπτα. Η πρωτη ωρα ειναι απο τις 8:15 μεχρι τις 8:59 Η δευτερη ωρα ειναι απο τις 9:09 μεχρι τις 9:50 Η τριτη ωρα ειναι απο τις 10: μεχρι τις 10:40 Η τεταρτη ειναι απο τις 11:50 μεχρι τις 12:17 Η πεμτη ειναι απο τις 12:27 μεχρι τις 13:05 Η εκτη ειναι απο τις 13:10 μεχρι 13:45 που τοτε σχολαμε.

Εχουμε επισης και αιθουσα χημειας και πληροφορικης αλλα και γαλλικων. Εχουνε βαλει φετος και περισσοτερες ταξεις γιατι ολο και πιο πολλοι μαθητες ερχονται και δεν μας εφταναν οι ταξεις.Εχουμε βαλει επισης και πορτες και παραθυρα γυρο απο το σχολειο για να μην μπαινει οποιος εξωσχολικος θελει.