Συζήτηση:Υποατομικά σωματίδια

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Η γνώμη μου είναι ότι στην Βικιπαίδεια δεν χρειάζεται να γράφονται οι όροι και στα αγγλικά για τον απλό λόγο ότι ο χρήστης μπορεί με απλό κλικ να πάει στα ιδιαίτερα άρθρα και εκεί μπορεί να δει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά επίσης τα αντίστοιχα άρθρα στα αγγλικά ή σε κάθε άλλη γλώσσα είναι διαθέσιμα με απλό τροπο. (σε μια κανονική εγκυκοπαίδεια όπου δεν ειναι ανετο το να γυριζει καποιος σελιδες για περισσότερες πληροφορίες και δεν υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξεις σε αλλη γλωσσα αμεσα αυτο ειχε νοημα αλλα εδω δεν εχει.)

αντί για συγχώνευση μπορεί να γίνει μετοπνομασία

Συγχώνευση[επεξεργασία κώδικα]

  • Symbol oppose vote.svg Κατά. Δεν ταυτίζονται οι έννοιες υποατομικό και στοιχειώδες σωματίδιο --Costas78 17:23, 14 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Μεταφορά[επεξεργασία κώδικα]

Γιατί το άρθρο μεταφέρθηκε στον πληθυντικό; --Πeriερgοs 13:02, 16 Μαρτίου 2011 (UTC)