Συζήτηση:Σύμη

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το άρθρο περιέχει αυτούσια κομμάτια από τα http://hellas.teipir.gr/Thesis/simi/greek/grammata.htm, http://www.2search.gr/travel/hotels.asp?GpcID=4&cid=82&scid=429&did=6&tab=1&ns=1, http://www.digitalaegean.gr/details.aspx?lang=gr&islandID=133&section=2.6, ενώ και τα υπόλοιπα μοιάζουν αντεγραμμένα από κάπου --Alaniaris 17:04, 7 Ιουνίου 2008 (UTC)

Συμφωνώ απολύτως. Μοιάζει με έκθεση Γυμνασίου. Προσπάθησα ήδη να "χτενίσω" ορισμένες παραγράφους, με σοβαρότητα και απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του λήμματος "Σύμη", αλλα και την ελληνική γλώσσα. Μεγάλα θέματα, όπως η Μονή Πανορμίτη και η ιστορία της νήσου (Τουρκική περίοδος, Ιταλική περίοδος, Β Παγκόσμιος), δεν θίγονται. Κατάγομαι, εκ μητρός, από την Σύμη και ευελπιστώ να βοηθήσω σιγά-σιγά στην σωστή παρουσίαση της εικόνας του νησιού.

Επίσης απαιτείται συζήτηση για τον ρόλο των Πετριδών, όχι μόνο στην ανάπτυξη της Σπογγαλιείας της Σύμης και διεθνώς, αλλά κυρίως, στον πολιτισμικό τομέα αφού η εικόνα της Σύμης είναι ταυτισμένη με την οικογένεια αυτή. Κομφούκιος 17:26, 18 Ιουνίου 2008 (UTC)

Οι φωτογραφίες που προστέθηκαν είναι εξαιρετικές και συνδέονται απόλυτα με το κείμενο. Θα παρακαλούσα να προστεθεί φωτό με gros plan το Ρολόϊ και το Διοικητήριο στο βάθος.