Συζήτηση:Σκάνδαλο στημένων αγώνων 2011

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


ΑΘΩΩΣΗ[επεξεργασία κώδικα]

Ξεχασες κατα λαθος να αναφερεις κ.Γκρεκο ,οτι ο προεδρος του Ολυμπιακου απαλλάχθηκε οριτικα απο τις κατηγοριες των στημμενων του 2011.--77.49.27.137 21:15, 10 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Στην τελευταία παράγραφο του λήμματος καταγράφονται τα ονόματα όσων υπόπτων παραπέμφθηκαν τελικά σε δίκη. Η εξαντλητική αναφορά στα ονόματα όλων των υπολοίπων 50+, ξεπερνά τα όρια της υπερβολής (και προσεγγίζει εκείνα της βλακείας – τι σου είπα τώρα, ε;). Άσε που κανείς από τους τελευταίους δεν αθωώθηκε ή "απαλλάχθηκε οριτικα απο τις κατηγοριες", καθώς η αθώωση ή η απαλλαγή είναι αρμοδιότητα του δικαστή. Μπροστά στον οποίον δεν έφθασαν ποτέ, αφού ο αρμόδιος εισαγγελέας αποφάσισε να μην τους απαγγείλει (διαφορετική λέξη) κατηγορίες. Εννοείται εκείνος ο εισαγγελέας. Και εννοείται τότε... --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 00:25, 2 Νοεμβρίου 2015 (UTC)