Συζήτηση:Πρόμαχοι Πέλλας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αφαίρεσα κάποιους δικτυακούς τόπους οι οποίοι δεν είναι επίσημοι ιστότοποι του χωριού [1]. Η ιστοσελίδα promahi.gr είναι μια ιστοσελίδα μη επίσημη όπως γράφει το μέρος της επικοινωνίας. Ggia 14:01, 1 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Είναι ομάδα πολιτών, δηλαδή μια μορφή τοπικού συλλόγου. Νομίζω ότι αρκεί. Χρήστης:Pyraechmes δεν αποκαλύπτω τις πηγές μου 06:49, 2 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Επίσημος θα ήταν μόνο αν ανήκε σε κοινότητα ή δήμο. Αυτοί δεν είναι ούτε καν σύλλογος.

Για το αν θα πρέπει να παραμείνει ή όχι τώρα. Σύμφωνα με την πολιτική (Βικιπαίδεια:Εξωτερικοί σύνδεσμοι τα άρθρα δεν είναι πόρταλ όπου συναθροίζουμε ό,τι σελίδες έχουν σχέση με το θέμα. Επομένως, από μη επίσημες ιστοσελίδες βάζουμε μόνο αυτές που έχουν χρησιμότητα ως περαιτέρω "βιβλιογραφία", εφ' όσον τηρούν τις προδιαγραφές των αξιόπιστων πηγών. Αυτή ομως εδώ είναι αυτοδημοσίευση, άρα πρέπει να διαγραφεί.--Dipa1965 08:02, 2 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Ας γίνει δεκτό ότι αυτό είναι μια μορφή τοπικού συλλόγου.. δεν αναφέρει τίποτα η σελίδα για το ποιος είναι ο πρόεδρος κλπ κλπ.. φαίνεται ως μια ανώνυμη σελίδα (και τα στοιχεία που έχει μέσα δεν έχουν πηγές). Ας είμαστε πιο αυστηροί στις πηγές και ας μην εξυπηρετούμε την διαφήμιση ιστοσελίδων. Ggia 09:31, 2 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)