Συζήτηση:Πιερ-Σιμόν ντε Λαπλάς

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Έναρξης κατά την κλίμακα ποιότητας.

προφανώς ο δαίμονας είναι δυσανάλογα ελάχιστο κομμάτι του έργου του Λαπλάς, τέλοσπαντον--vanakaris 14:14, 31 Μαρτίου 2011 (UTC)

Η παράγραφος για τον δαίμονα του Λαπλάς και το «σχετικό βιβλίο» μου φαίνονται σαν μια προσπάθεια διαφήμισης του συγκεκριμένου βιβλίου. Mlliarm (συζήτηση) 07:23, 8 Αυγούστου 2017 (UTC)

Η διαφήμιση έγινε πιο διακριτική (δεν την αφαίρεσα εντελώς καθώς θεωρώ πως η μαθηματική λογοτεχνία είναι ένας ωραίος τρόπος στο να έρθει κάποιος πιο κοντά στις ιδέες πίσω από τα σύμβολα & τις τεχνικότητες), και αφαιρέθηκε η παραγροφοποίηση της ενότητας που ανέφερε τον «δαίμoνα». Υπάρχουν πιο σημαντικές συνεισφορές του Λαπλάς, και για μένα αν ήταν να τονιστεί κάποια θα ήταν η συνεισφορά του στην Ουράνια Μηχανική [1]. Mlliarm (συζήτηση) 08:28, 8 Αυγούστου 2017 (UTC)