Συζήτηση:Παύλος Παυλίδης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το άρθρο χρειάζεται ένα ξεκαθάρισμα γιατί στην παρούσα μορφή του δεν είναι ισορροπημένο. Η ποσότητα των πληροφοριών για τον Παυίδη και τα Ξ. Σπαθιά θα έπρεπε να υπερβαίνει αυτήν των B-Movies. Επιπλέον, το ύφος του άρθρου είναι κατά πολύ POV. Το μαρκάρω αντιστοίχως. --Hieronymus 00:05, 2 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

Κατά την προσωπική μου άποψη, έχοντας παρακολουθήσει από κοντά την πορεία του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, η μορφή του άρθρου είναι άψογη και πλήρως ικανοποιητική. Δεν συμφωνώ καθόλου με τα προηγούμενα σχόλια. --GodfatherFunk 08:03, 29 Αυγούστου 2011 (UTC)

Βεβαίως και δεν είναι ικανοποιητικό το άρθρο. Τι θα πει "...μετέπειτα ως frontman και στιχουργός..."; Και είναι ουδέτερες φράσεις όπως "...αποτελέσματα που ακολουθούν βαδίζουν πια χωρίς συμβιβασμούς και φτιασιδώματα στο καλλιτεχνικό και αισθητικό μονοπάτι που επιλέγει ο ίδιος..." ή "όσο παλιά συνεχίζει -ή μάλλον ξαναρχίζει- να συναρπάζει.". Μόνο ουδετερότητα δεν δείχνουν φράσεις όπως οι προηγούμενες. --Ttzavarasσυζήτηση 08:11, 29 Αυγούστου 2011 (UTC)