Συζήτηση:Πατσέας Μιχάλης

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το άρθρο είναι copy paste από musicpedia, αυτοβιογραφικό, απροσδιόριστης άδειας χρήσης και φυσικά Βικιπαίδεια:σύγκρουση συμφερόντων--ΗΠΣΤΓ 07:46, 5 Απριλίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητοί φίλοι,

1. Δημιούργησα λογαριασμό χρήστη χωρίς ψευδώνυμο, με το ονοματεπώνυμό μου, γιατί είχα αποφασίσει να συνεισφέρω στην Βικιπαίδεια (άρθρα περί μουσικής, παιδείας και πολιτισμού) επώνυμα και υπεύθυνα, και όχι απλές αντιγραφές - μεταφράσεις.
2 α. Για τον ίδιο λόγο "δημιούργησα" πρώτα το παρόν άρθρο έτσι ώστε να γνωρίζουν οι αναγνώστες ποιός είναι αυτός που υπογράφει.
2 β. Για να μην παραβώ τον όρο της "αυτοβιογραφίας", θεώρησα σκόπιμο να "αντιγράψω" από τα άρθρα που μου έχουν αφιερώσει 2 γνωστά λεξικά, αφαιρώντας μάλιστα κάθε κοσμητικό επίθετο ή κολακευτική αναφορά. Η παράθεση των πηγών μου ήταν σαφέστατη.
3. Είχα την (εσφαλμένη) εντύπωση ότι η Μουσιπαίδεια και η Βικιπαίδεια ήταν αδελφά - συνεργαζόμενα εγχειρήματα και γι' αυτό αντέγραψα και επικόλησα από την πρώτη στη δεύτερη τα άρθρα τα οποία είχα (επωνύμως) επιμεληθεί.

Θα πρότεινα στους "υπεύθυνους" (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό στη Βικιπαίδεια) να έρθουν σε επαφή με την Μουσιπαίδεια (αλλά και με ανάλογα εγχειρήματα σε άλλους τομείς). Δεν νομίζω ότι περισεύουμε οι άνθρωποι στην Ελλάδα ώστε να δημιουργήσουμε δύο (ή περισσότερες) ξεχωριστές αξιόλογες δικτυακές εγκυκλοπαίδειες.

Με συγχωρείτε για την αναστάτωση. Αποσύρομαι μέχρι νεωτέρας.

Φιλικά, Μιχάλης Πατσέας 14:15, 6 Απριλίου 2008 (UTC)[απάντηση]