Συζήτηση:Παράδοξο των διδύμων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Το άρθρο περιλαμβάνει και τμήματα που ανήκιυν σε άλλα άρθρα, τα οποία χρειάζονται μεταφορά. Πer

Παρά την πλούσια βιβλιογραφία αμφιβάλλω λίγο για την ποιότητα του άρθρου, αλλά μάλλον είμαι υποκειμενικός. Πer 19:46, 11 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Συμφωνώ βεβαίως βεβαίως. Λίγο λίγο να το συνεφέρουμε. Για αρχή θα επαναφέρω τον τίτλο σε [[Παράδοξο διδύμων]] σκέτο. Το διαστολή χρόνου μπορεί να είναι χωριστό άρθρο, πιθανά με μεταφορά τμήματος από εδώ. Πχ το άρθρο φυσική έχει κόκκινο σύνδεσμο [[διαστολή χρόνου]]--vanakaris 22:15, 15 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Λογικά το άρθρο γράφτηκε από τον ίδιο συγγραφέα με το άρθρο της σχετικότητας. ϊσως πρέπει να τον βροιύμε γιατί μάλλον τον ενδιαφέρει η Βικιεπιχείρηση.--Πer 22:27, 15 Ιανουαρίου 2010 (UTC)