Συζήτηση:Οικογένεια Πετιμεζά

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Εχουμε ένα κείμενο που εξιστορεί περιληπτικά την προέλευση της οικογένειας μας. Ως πρώτο όνομα αναφέρεται ο Παναγιώτης Πετμεζάς (όχι Πετίμεζας, είναι το ίδιο λόγο των παραλληλισμών του γραπτού κειμένου και των όσων γράφονται στη wikipedia.

Αν ξέρει κανείς ποιανού υός ήταν ας το προσθέσει. όλο το κείμενο είναι εδω: http://familytreemaker.genealogy.com/users/a/n/a/Apostolos-E-Anagnostopoulos/index.html

Δεν έχω ιδεά πως μπορούν να συνδέονται μεταξύ τους. Δεν ξέρω αλλά ίσως να υπάρχει κάποια βιβλιογραφία για να μπορούμε να βρούμε τη σύνδεση ή, αν πράγματι ενδιαφέρεστε, θα μπορούσατε να ενημερωθείτε απο κάποιον άλλον απόγονο της ίδιας οικογένειας (www.apogonoi1821.gr). Φιλικά --Diu 15:57, 13 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

H οικογένεια έχει ως ιστορικό όνομα τουλάχιστον από την επανάσταση και μετά το όνομα Πετμεζάς και όχι Πετιμεζάς, όπως εσφαλμένα αναφέρεται. Η Μητέρα μου εν ζωή είναι η Ελένη-Νίκη Μιχαλοπούλου το γένος Πετμεζά όπως ακριβώς αναφέρεται στην ταυτότητά της είναι απόγονος του συνταγματάρχη της χωροφυλακής Δημητρίου Πετμεζά και της Πασχαλιάς Πετμεζά.

Ναι ναι απ'οτι φαίνεται μάλλον έχετε δίκιο. Θα αλλάξουμε τα ονόματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.--Diu 23:25, 3 Απριλίου 2011 (UTC)

Δεν ισχύει για όλα τα μέλη της οικογένειας. Κάποιοι αναφέρονται Πετμεζάς και κάποιοι άλλοι Πετιμεζάς.--Diu 23:29, 3 Απριλίου 2011 (UTC)