Συζήτηση:Νομός Ροδόπης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

έχω μια ιδέα.. μήπως να φτιάξουμε ένα κολάζ από ενδεικτικές εικόνες (εκκλησίες, τζαμιά, μνημεία, τοπία κλπ) που υπάρχουν στα commons από τον Νομό Ροδόπη και το βάλουμε εδώ; Ggia 14:50, 20 Απριλίου 2010 (UTC)

Ελπίζω να εννοείς στο άρθρο και όχι στη σελίδα συζήτησης! --Ttzavarasσυζήτηση 16:29, 20 Απριλίου 2010 (UTC)

Παράδειγμα κολάζ από την Κόρδοβα.

Για συζήτηση το έθεσα εδώ.. σκέφτομαι ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα κολάζ.. αλλά για να μην υπάρξουν τσακωμοί (ποιες φωτογραφίες θα μπούν) ίσως είναι καλύτερα να μπει ένα gallery από κάτω. Σκεφτόμουν κάτι αρχικά όπως η εικόνα από την Κόρδοβα αλλά για τον Νομό Ροδόπης.. Ggia 20:17, 20 Απριλίου 2010 (UTC)

Δε νομίζω να χρειάζεται συζήτηση για να προσθέσεις μια gallery!! Ίσα ίσα κάνει το άρθρο πιο εγκυκλοπαιδικό και πιο ελκυστικό στον αναγνώστη. --Ttzavarasσυζήτηση 20:50, 20 Απριλίου 2010 (UTC)

καλό θα ήταν, να δούμε πρώτα τις φωτογραφίες που προτείνεις γιατί στα κοινά δεν έχει και πολύ αντιπροσωπευτικές. Χρήστης:Pyraechmes ...και την Πρωτομαγιά όλοι στον Κοτζάντερη.... 00:31, 21 Απριλίου 2010 (UTC)

Επειδή βλέπω ότι σχολιάζεις αρνητικά τις φωτογραφίες στα κοινά (ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικές).. αυτό μπορείς να το πεις για πολλά μέρη ότι δεν υπάρχουν αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες.. εννοείς ότι στα κοινά δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τα σουτζούκ λουκούμ, καφέδες π.χ. για την Κομοτηνή;; θες εσύ να προτείνεις μερικές αρχικά και να ξεκινήσουμε από αυτό; Ggia 08:28, 21 Απριλίου 2010 (UTC)

Αν θεωρείς ότι σχολιάζω αρνητικά επειδή οι φωτογραφίες είναι τόσες που είναι, και θεωρείς ότι δεν πρέπει να επιδιώξουμε να βγάλουμε άλλες, τί να πω. Και επειδή απ' ότι φαίνεται ότι και να πω αντιμετωπίζεται πλέον επιθετικά, κάντε ότι θέλετε (έτσι κι αλλιώς αυτό θα γίνει). Χρήστης:Pyraechmes ...και την Πρωτομαγιά όλοι στον Κοτζάντερη.... 08:33, 21 Απριλίου 2010 (UTC)

Κάνω μια φιλότιμη προσπάθεια να συνδυάσω το χόμπι μου (φωτογραφία) και το wikipedia και τον τελευταίο καιρό εμπλουτίζω με υλικό (φωτογραφικό και άρθρα το νομό Ροδόπης).. π.χ. Χθες ανέβασα άρθρο και κυρίως φωτογραφίες για την Μαξιμιανούπολις Μοσυνόπολις, επίσης για το Φανάρι Ροδόπης και την Λίμνη Βιστωνίδα.. Και σε ρωτάω.. με τις φωτογραφίες που έχουμε, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν στερεοτυπικές φωτογραφίες όπως π.χ. καφέδες, σουτζούκ λουκούμ ή ότι λείπει από τις φωτογραφίες το Σπαθί της Κομοτηνής ή το οχυρό Νυμφαίας (δεν έχω πάει ακόμη) ή δεν ξέρω τι άλλο; Νομίζω ότι ήδη με τις φωτογραφίες που έχουμε μπορούμε να φτιάξουμε ένα κολάζ ή ένα gallery. Οι φωτογραφίες που βγάζω όπως και τα άρθρα που γράφω είναι λίγο κοντά στα ενδιαφέροντά μου.. που νομίζω ότι όλοι το κάνουν αυτό. Αν ασχολούμουν π.χ. με μανιτάρια και έντομα ίσως να είχα εμπλουτίσει τον Νομό Ροδόπης για τα μανιτάρια και έντομα της περιοχής. Ο καθένας συνεισφέρει με ότι θέλει και τον ενδιαφέρει (συνήθως). Πάντως.. έχω και άλλες φωτογραφίες να ανεβάσω και από άλλα χωριά και τοπία της περιοχής. Ggia 09:37, 21 Απριλίου 2010 (UTC)

Ε αυτό είπα κι εγώ. Έχουμε λίγες σήμερα. Αν νομίζεις όμως, κάνε μια προσπάθεια. Γιατί κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και μετά εμείς απλά θα σχολιάζουμε είτε θετικά είτε αρνητικά. Εγώ θα πρότεινα να μπουν κάνα δυο από Ίσμαρο - Μαρώνεια, κάνα δυο από Κομοτηνή (κέντρο), το Παπίκιο, και μια πανοραμική της Βιστονίδας (ίσως και το γιοφύρι του Κομψάτου). Όταν λέω ότι δεν έχουμε πολλές δεν είναι μομφή για τη δουλειά σου. Εσύ μια χαρά φωτογραφίες παίρνεις. Χρήστης:Pyraechmes ...και την Πρωτομαγιά όλοι στον Κοτζάντερη.... 10:15, 21 Απριλίου 2010 (UTC)

Και το δάσος της Νυμφαίας!! Επίσης στη Μαρώνεια υπάρχει ένα οφιολιθικό σύμπλεγμα με αρκετά ορυκτά, καμιά φωτογραφία κι απο εκεί; --Ttzavarasσυζήτηση 10:20, 21 Απριλίου 2010 (UTC)
Όταν εννοείς οφιολιθικό σύμπλεγμα εννοείς το κόκκικο πέτρωμα/χώμα που έχει παραλιακά - ανατολικά από τον Άγιο Χαράλαμπο (δίπλα στην αρχαία Μαρώνεια); Γιατί από εκεί έχω φωτογραφίες.. μου είχε κάνει εντύπωση το κόκκινο χρώμα που έχει το χώμα. Ggia 11:21, 21 Απριλίου 2010 (UTC)