Συζήτηση:Νίκος Παρασκευόπουλος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

μόνο αυτό;[επεξεργασία κώδικα]

έχει γράψει ένα τόνο βιβλία - μόνο αυτά αξίζουν να αναφερθούν; για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι αναλυτικό το λήμμα - έχει ασχοληθεί εκτενώς ο Νίκος. Επίσης δεν υπάρχει "επίμαχο" άρθρο - δε μιλάω για σχόλια μα για αστοχίες βάση λεγομένων του - βαση γεγονότων. όλα τέλεια τα έκανε;

Σχόλιο 17-12-2016[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: αναφορά που απορρίφθηκε

Φοβερή παράλειψη: διαφημίζεται η μείωση των ποινών και η επανεξέταση των κρατουμένων. Αναγνωρίζεται υπέρμετρα το δικαίωμα της ελευθερίας αυτών. Εδώ παραλείπωνται οι εγγυήσεις ό,τι παράλληλα θα αυξηθούν οι έλεγχοι ώστε να μην παρουσιαστή φαινόμενο μείωσης της ασφάλειας του αθώου πολίτη. Οι θέσεις αναφέρονται μονομερώς. Το τεράστιο σφάλμα είναι ό,τι ενώ η πεμπτουσία της καλής λειτουργίας είναι ο έλεγχος, αυτός παραλείπεται πλημμελώς ή είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Μέρη της νομοθεσίας είναι τελείως ακατανόητα αφού μειώνεται η προστασία αθώων, ενώ καταργήται ο έλεγχος. Η φυλακή δεν πρέπει να προσλαμβάνεται ως έλλειυποτροπής. ψη ελευθερίας, αλλά μέσο ελέγχου για πρόληψη υποτροπής. Αναφορά: Ιωάννης Μποφίλιας 188.194.216.236 09:34, 17 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Άσχετη με το λήμμα αναφορά, αλλαγή σε "απορρίφθηκε". Wolfymoza (συζήτηση) 11:13, 22 Ιουνίου 2017 (UTC)

Κωμωδία[επεξεργασία κώδικα]

Το λήμμα έχει κωμικά στοιχεία. Μια εγκυκλοπαίδεια δεν μπορεί να είναι μέσο αυτοπροβολής. Ώστε καταργήθηκε η θανατική ποινή επειδή το υποστήριξε ο κ. Παρασκευόπουλος; Το ότι οι εξεγερμένοι κρατούμενοι ήθελαν για μεσολαβητή τον κ. Παρασκευόπουλο (αν είναι αλήθεια) αποτελεί αναγνώριση της αξίας του; Και άλλα πολλά θα μπορούσε να πεις κανείς, αλλά ... δεν βαριέσαι... Πάντως, δεν συνίσταται το λήμμα, όπως είναι διαμορφωμένο, για να ληφθεί σοβαρά υπ' όψη.