Συζήτηση:Μόριο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.


Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Σχόλιο 9-11-2014[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Ένα (1) μόριο δεν ιατηρει τις φυσικές ιδιότητες ης ουσίας από την οποία προέρχται. Π.χ. ένα (1) μόριο νερού δεν έχει την πυκνότητα ή το ιξώδες ή το κανονικό σημείο βρασμού του νερού σε συγκεκριμένες συνθηκες. Στην πραγματικότητα,τέτοιες ιδιότητες δεν μπορούν καν να οριστούν για ένα (1) μόριο νερού. Αναφορά: Δήμος Φουνταλής 79.166.44.131 10:54, 9 Νοεμβρίου 2014 (UTC)[απάντηση]

Σωστά. Nuclear symbol.svg exc 17:30, 9 Νοεμβρίου 2014 (UTC)[απάντηση]