Συζήτηση:Μικροοργανισμός

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Γιατί αναιρέθηκε η προσθήκη που έβαλα για τους ιούς; "με την επιφύλαξη οτι δεν θεωρούνται ζώντες οργανισμοί". Η παραπομπή που είχα προσθέσει από άρθρο εφημερίδας δεν είναι πολύ καλή, αλλά δεν είχα κάποια καλύτερη. Και η αγγλική wikipedia αναφέρει κάτι σχετικό: "Some microbiologists also classify viruses as microorganisms, but others consider these as nonliving" (https://en.wikipedia.org/wiki/Microorganism)--Votsalo (συζήτηση) 14:07, 28 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)

Έτσι είναι, προτείνω να το επαναφέρεις με μία καλύτερη πηγή. Το πρόβλημα που βλέπω είναι ότι από ότι είδα η πηγή που έβαλες δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. →Geilamir (συζήτηση) 18:35, 28 Φεβρουαρίου 2014 (UTC)