Συζήτηση:Μη κερδοσκοπική οργάνωση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα Μη κερδοσκοπική οργάνωση, η σελίδα Μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) και η Κατηγορία:Μη κυβερνητικές οργανώσεις, είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να καταδειχθεί το πλήθος των ανθρώπων που προσφέρουν κοινωνικό έργο και το πλήθος των ενεργειών που μπορούν να διεξαχθούν, ώστε να ενισχύσουμε την εσωτερική μας δύναμη προς την κατεύθυνση της προσφοράς υπέρ του κοινωνικού συνόλου σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. jm 20:10, 13 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Και εδώ θα επαναλάβω ότι ο σκοπός της Βικιπαίδειας δεν είναι αυτός. Μήπως κάνεις κάποιο λάθος; --Ttzavarasσυζήτηση 20:23, 13 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Εντάξει Ttzavaras, το παίρνω πίσω. Διόρθωσα τον τίτλο. Η πληρότητα (και αξιοπιστία) του άρθρου είναι αυτοσκοπός. Κανένας δεν γεννήθηκε γνώστης. Σε ευχαριστώ jm 21:09, 13 Νοεμβρίου 2010 (UTC)

Αγαπητέ φίλε Jm δεν είπα κάτι τέτοιο για να το πάρεις πίσω! Αυτή είναι άποψή σου και εγώ θα είμαι ο τελευταίος που θα προσπαθήσει να στην αλλάξει. Απλά επισήμανα ότι εδώ δε γράφουμε /συνεισφέρουμε (μη κερδοσκοπικά - σημαντικότατο) για να δείξουμε κάτι που πιστεύουμε αλλά για να προσφέρουμε γνώση. Καλές συνεισφορές! --Ttzavarasσυζήτηση 21:26, 13 Νοεμβρίου 2010 (UTC)