Συζήτηση:Μηχανική (αποσαφήνιση)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

(Αγγλικά: Engineering)[επεξεργασία κώδικα]

Το «(Αγγλικά: Engineering)» καλό είναι να μην αφαιρεθεί για λόγους σαφήνιας. Δεν έχουμε τελεσίδικη λέξη για το «engineering» στην ελληνική ορολογία και καλό είναι να αναφέρεται και αυτό κάπου προς αποφυγή μπερδέματος. --Fs 21:40, 14 Ιουλίου 2006 (UTC)


Γιατί σελίδα αποσαφήνισης; Αφού ο δεύτερος όρος είναι υποκατηγορία του πρώτου. --Costas78 13:11, 19 Ιανουαρίου 2010 (UTC)

Εννοείς να διαγραφεί για να γίνει μετακίνηση του [[Μηχανική (φυσική)]] στο [[Μηχανική]]? Αν έτσι καταρχήν συμφωνώ. Άλλωστε βλέπω ότι το ιστορικό του [[Μηχανική]] είναι όλο αποσαφηνίσεις κ' δεν είχε κάποια στιγμή περιεχόμενο-άρθρο. Μπορεί να γίνει 1α μετακίνηση του [[Μηχανική]] σε μηχανική (αποσαφήνιση) και μετά η μετακίνηση του [[Μηχανική (φυσική)]] στο [[Μηχανική]].--vanakaris 13:41, 19 Ιανουαρίου 2010 (UTC)
Καλή ιδέα, μόνο που δεν μπορώ να μετακινήσω χειροκίνητα το μηχανική (φυσική) στο μηχανική. Πρέπει να γίνει διαγραφή της συγκεκριμένης σελίδας πρώτα. Άφησα μήνυμα στο σημειωματάριο διαχειριστών --Costas78 15:56, 19 Ιανουαρίου 2010 (UTC)