Συζήτηση:Μαραθώνας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αττική Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Αττική», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης των θεμάτων που αφορούν την Αττική από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


προβληματα του δημου...[επεξεργασία κώδικα]

Θεωρώ ότι είναι εντελώς άκυρη η παράγραφος "προβλήματα του δήμου". Όταν κάποιος θέλει να πάρει πληροφορίες για μια περιοχή/προσωπικότητα δεν την ενδιαφέρει αν έχει προβλήματα ακόμα και ψυχολογικά-εκτός αν αυτά φυσικά επηρέασαν τον "περιβάλλοντα" χώρο-σε καμία περίπτωση δε,οι πλημμύρες προκαλούνταν απο το φραγμα!Ελεος λεμε!Δηλαδη τι θέλετε να καταλάβουμε, ότι το φράγμα ξεχειλίζει;!!!! Μάλλον δεν τον έχετε επισκεφτεί ποτέ sorry...----Χριστιάνα λέμε Παρακαλώ 13:53, 1 Απριλίου 2010 (UTC)

Το κέντρο του πλανήτη[επεξεργασία κώδικα]

Κάποιος προσθέτει συνεχώς την πρόταση «Επίσης σύμφωνα με κάποιες τελευταίες μελέτες, ο Μαραθώνας θεωρείται το κέντρο του πλανήτη και του κόσμου από γεωγράφους και ιστορικούς μελετητές του αιώνα μας». Την πρώτη φορά έκανα αναστροφή θεωρώντας το ανόητο βανδαλισμό, σιγά μην τον βγάλανε και κέντρο του γαλαξία. Επειδή ωστόσο βλέπω ότι άλλοι χρήστες δείχνουν ανοχή σε τέτοια πράγματα ζητώντας απλώς {πηγή} και επειδή ήδη το έχω αφαιρέσει 3 φορές και δεν θέλω να διακινδυνέψω να μπλέξω με κανόνες τριών επαναφορών (σε περίπτωση που κάποιος διαχειριστής θεωρεί ότι δεν είναι βανδαλισμός αλλά έγκυρη πρόταση απλώς ατεκμηρίωτη) το αναφέρω εδώ για να μην χαθεί στη λήθη σε περίπτωση που ξαναμπεί η πρόταση.94.65.149.245 13:38, 22 Αυγούστου 2014 (UTC)

Το τι είναι ή δεν είναι προφανές είναι από μόνο του αμφισβητήσιμο (POV) και γι αυτό τοποθέτησα το πρότυπο. Εάν μετά από έυλογο χρονικό διάστημα δεν προτεθεί η ανάλογη πηγή τότε μπορείς σαφώς να διαγράψεις την επίμαχη πρόταση, ή να χρησμοποιήσεις το πρότυπο ανακρίβεια. Θα σου πρότεινα επίσης να εγγαρφείς στη βικιπαίδεια, καθώς αυτό θα σου ανοίξει πολλούς ορίζοντες σε βικιπαιδικά εργαλεία, σελίδες βοήθειας και οδηγιών, αλλά πάνω απ' όλα θα είναι ευγεργετικό για την ελληνόγλωσση βικιπαίδεια. Καλές συνεισφορές! --Chrysalifourfour (συζήτηση) 13:46, 22 Αυγούστου 2014 (UTC)

Σχόλιο 11-6-2021[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

... της Ελλάδας παγκοσμίως. ή της Ελλάδας ή παγκοσμίως. ίσως ο πλέον γνωστός ιστορικός δήμος, όχι ο πλέον ιστορικός Αναφορά: msoilem@yahoo.gr 83.212.12.3 07:02, 11 Ιούνιος 2021 (UTC)

Σωστή παρατήρηση, έγινε η σχετική διόρθωση. Ευχαριστούμε, θα μπορύσατε να κάνετε κι εσείς ο ίδιος τη διόρθωση. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά! --Ttzavarasσυζήτηση 11:27, 11 Ιουνίου 2021 (UTC)