Συζήτηση:Μαλακία

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

"Προξενεί και ζημίαν εις το σώμα και εις την υγείαν του σώματος, διά τι καθώς όλοι κοινώς λέγουσιν, οι τε παλαιοί και νεώτεροι ιατροί, οι μαλακοί είναι άθλιοι και ελεεινοί, διά τι Α'.κιτρινίζουσι, Β'. αδυνατεί ο στόμαχός των και να χωνεύσουν δεν ημπορούν, Γ'. ασθενεί η όρασίς των οφθαλμών τους, Δ'. χάνουσι την φωνήν, Ε'. χάνουσι τον ύπνον, με κάποια ταραχώδη ενύπνια, Η'. τρέμει το σώμα των, κ.λ.π. Τέλος πάντων γηράσκουσιν ογλίγωρα και αποθνήσκουσι κακώς."

Ξεχάσατε να πείτε οτί τυφλώνονται στο τέλος οι μαλακοποιοί.

"Όποιος θέλει, ας αναγνώση το νεοτύπωτον βιβλιάριον το περί μαλακίας, και εκεί θέλει ιδεί τας αναριθμήτους ασθενείας και συμπτώματα που προξενεί η αμαρτία αύτη εις τους μαλακοποιούς, κατά τας γνώμας των φυσικών και των ιατρών."

Αν και είμαι άσχετος από Φυσική, καλύτερα να μην τους μπλέκετε αυτούς. Είναι μικρόψυχοι και μπορεί να μην μας καταλάβουν.

"Εκεί θέλει εύρει ότι είναι αφρονέστατοι εκείνοι οπού διά της μαλακίας και πορνείας χάνουσι το σπέρμα των, το οποίον είναι το βάλσαμον και η δύναμίς, και το πλέον πολύτιμον υγρόν του σώματός των, τόσον αναγκαίον εις την ζωήν και σύστασιν του σώματος, ώστε οπού, κατά πάντας τους ιατρούς, ένα δράμι σπέρμα αξίζει διά σαράντα δράμια αίμα, και η δύναμίς εκείνου είναι ισόμετρος με την δύναμιν των τεσσαράκοντα δραμίων του αίματος."

1/40 είναι καλή αναλογία. Θα γίνει και ατάκα. Αντί να λέγεται "μη λες μ4λ4κί35" θα ακούμε "κόψε τα 1/40"... Πέραν τούτου το σπέρμα είναι όντως πολύτιμο και πράγματι αποτελεί βάλσαμο και τη δύναμη του σώματος. Το γνώριζαν έως και στην Αμερική όπου οι εντόπιοι σκηνοθέτες πορνό χρησιμοποίησαν πρώτοι σε συμβολισμό όσα αναφέρετε.

theKay 08:34, 22 Φεβρουαρίου 2006 (UTC) Ξέχασα να συμπληρώσω ότι το παρόν αποτελεί το πρώτο μετα-άρθρο! theKay 09:01, 22 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Μαλακίες... --Diderot 09:03, 22 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)[απάντηση]


Να κάνουμε ανακατεύθυνση το 1/40 στο αυνανισμός? --Dada 09:47, 22 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Το γκουμπιουτεράκι μου, μου λέει πως πρέπει να κάνουμε ανακατεύθυνση ΚΑΙ το 0,025 στο αυνανισμός. Μ'αυτά και μ'αυτά βρήκα και ανέκδοτο με γιατρό:
-Γιατρέ δε βλέπω καλά...
-Κόψε τις μαλακίες...
Ε τι πάθαμε... theKay 10:00, 22 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Κρίμα που εχάθη τόσο άδοξα!Ήτο τόσο ποιητικόν, τόσο ρομαντικόν...με μίαν αύραν παλαιού δεσμωτηρίου. Αποθέτω ολίγα άνθη διά την μακαρίαν μνήμην του. Ευλογημένος ο ανακατευθεινόμενος.