Συζήτηση:Μήλο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.

POV[επεξεργασία κώδικα]

Οι επιστήμονες διαφωνούν ότι λίγες θερμίδες είναι πρακτική που εξασφαλίζει υγεία.--93.232.125.83 17:13, 19 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)

Αλλαξτε τιτλο[επεξεργασία κώδικα]

Το φυτο ειναι η Μηλια. Μηλο ειναι το φρουτο της μηλιας. Ο τιτλος του αρθρου αναφερεται στο δευτερο, ενω το αρθρο στο πρωτο.

Ταξινομηση[επεξεργασία κώδικα]

Πια συνηθιζεται να χρησιμοποιειται και η πολυ χρησιμη εννοια της υπο-οικογενειας και του υπο-γενους, οπως κανει η αγγλοφωνη εκδοση της βικιπαιδειας.