Συζήτηση:Μάχη της Αδριανούπολης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Ανάγκη βελτίωσης[επεξεργασία κώδικα]

Δεν καλύπτονται καθόλου τα πραγματικά αίτια της εισβολής και η αντιφατικές γνώμες των ειδικών ως προς αυτά. Επίσης, οι τεράστιες συνέπειες αυτής της σημαντικότατης μάχης ουσιαστικά δεν αναφέρονται. Ούτε υπάρχει, στους ειδικούς, συμφωνία ως προς τους αριθμούς μαχομένων και νεκρών. Να παραμείνει το πρότυπο βελτίωσης μέχρι να λυθούν τα παραπάνω ζητήματα.--Dipa1965 13:07, 15 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Μάλλον καλύτερα να ξαναγραφτεί το άρθρο, μεταφράζοντας το αντίστοιχο αγγλικό (το οποίο χρησιμοποιεί και κάποια αξιόλογη βιβλιογραφία, αν και όχι την καλύτερη δυνατή), κρατώντας από το εδώ υπάρχον μόνο το προοίμιο.--Dipa1965 13:43, 15 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Καλό να δημιουργηθεί και μια σελίδα αποσαφήνισης καθώς έγιναν αρκετές μάχες στην Ανδριανούπολη. Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 13:47, 15 Οκτωβρίου 2010 (UTC)